Skip to content

Blijven aanmodderen? Of commerciële telefoontraining volgen en met lef klanten gaan bellen

Door Richard S.T. de Vries

Passief gedrag
Voordat deelnemers een individuele commerciële telefoontraining volgen, is te weinig actie ondernomen. Het ontbreekt aan lef. Durf. En doen. Terwijl de noodzaak voor het bellen naar klanten duidelijk aanwezig was. Voor het binnenhalen van opdrachten. Wat vaak een negatieve rol speelt is telefoonangst.
Telefoonangst
Deze angst  vormt een huizenhoge psychologische drempel. Een knellende gedachte dat het echt anders kan. En moet.
Deelnemers ontdekken tijdens de training dat belemmerende gedachten en schijnbaar vervelende opmerkingen van klanten de lust te bellen ontneemt. Het is zo verlammend dat broodnodige belacties bij deelnemers versloffen, waar het juist noodzakelijk is.
Individuele telefoontraining Leer hoe je telefonisch klanten binnenhaalt – zonder op te zien tegen het gesprek 
Ik zet deelnemers in beweging. Ik ga met deelnemers kort de geschiedenis in. Ga na welke successen gevierd zijn. Wat vandaag de dag aan negatieve gedachten en slechte ervaringen de noodzakelijke acties tegenhouden.
Dan volgt een gedegen onderzoek naar:
– De voordelen van de zakelijke dienst voor potentiële klanten
– Wat de dienst van de deelnemer verschilt van andere aanbieders
– Hoe de diensten op de bühne gebracht gaat worden door een effectieve bel script.
Reactie deelnemer
Fijn dat we veel hebben kunnen oefenen, waarbij Richard afwisselend de afwijzende, de geïnteresseerde, de kritische of de achterdochtige klant speelde.
Uiteindelijk heeft het in ieder geval geresulteerd in een hele mooie grote opdracht en … prospects bellen is nog steeds niet écht “mijn ding”, maar ik lig er niet meer wakker van!
Komt je dit bekend voor?
Ben je nog teveel aan het nadenken. Nog aan het aarzelen. Maar diep in je hart weet je het moet anders. En kom je toch niet in actie.
Volg dan de individuele commerciële telefoontraining Leer hoe je telefonisch klanten binnenhaalt – zonder op te zien tegen het gesprek. Gun je dat. En weet je.
Het bellen naar potentiële klanten zal nooit meer hetzelfde zijn. Geen slapeloze nachten meer. Je gaat het misschien wel leuk vinden. Je creëert kansen in effectieve telefoongesprekken. Het aantal opdrachten gaat weer groeien.
Als je  dit interessant vindt, nodig ik je uit om met mij samen te werken. Geef je gegevens door op groene contactformulier. Je bent van harte welkom. Wie weet tot binnenkort!
Richard de Vries
                  [activecampaign form=118]
Garantie
30 Dagen 100% ‘Niet-goed-geld-terug’-GARANTIE
Ik heb inmiddels al zoveel mensen getraind dat ik met vertrouwen een 100% “Niet-goed-geld-terug”-Garantie kan geven op deze training. Als je om wat voor reden niet tevreden bent met de resultaten krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten.

WIL JIJ SPARREN?

Afspraak maken
Richard S.T. de Vries - Telefoontrainer & ZOOM*meetingtrainer