Waarom Richard S.T. de Vries inschakelen?

Telefoontraining polikliniek Cardiologie. Ziekenhuis Rijnstate. Arnhem
“Voor de medewerkers van onze polikliniek cardiologie heeft Richard de Vries een telefoontraining verzorgd.
Het contact was bijzonder prettig en de voorbereiding grondig en effectief. De Richard de Vries communiceert helder en duidelijk.
De training was zeer goed afgestemd op de vraag.
Onze medewerkers waren enthousiast tijdens de training. Ook blijkt dat het geleerde in de praktijk toegepast wordt. Kortom: een zeer effectieve training!”
Brigritta de Vries. Hoofd Polikliniek Cardiologie en Hartfunctieafdeling bij Rijnstate
Telefoontraining dienst Klant en Markt. Gemeente Groningen
“Ik heb via mijn netwerk bij Linkedin Richard aangenomen voor het trainen van ons team het bijspijkeren van onze vaardigheden van telefoongebruik. De training sloot zeer goed aan bij onze behoefte. Theorie voor de basis maar veel oefenen. Juist de persoonlijke aanpak van Richard een mix van humor en scherpe analyse maakt de training tot een succes”
Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten. Aangenaam. Waar voor uw geld
Gerard Poiesz. Marketingmanager Klant en Markt. Gemeente Groningen
Cursus Verkooptechnieken. Federation4Women. Nederland. Duitsland
“Onlangs heb ik een cursus verkooptechnieken gevolgd via het netwerk Federation4Women. Ik kan Richard van harte aanbevelen, wanneer u meer profijt wilt halen uit acquisitie”
Annemieke Koning. Regionaal Programmamanager Duits-Nederlandse Handelsbevordering bij Rabobank
Training Acquisitie & Klantgericht Werken & Teambuilding & Twitter. OTP. Groningen
Bedrijfstrainer onder meer: -Klantgericht werken -Acquisitievaardigheden -Teambuilding
“Het samenwerken met Richard S.T. de Vries is een belevenis. Voor het OTP heeft hij inmiddels meerdere opdrachten met verve uitgevoerd. Oa. een telefoontraining, dagvoorzitter en de training Zakelijk Twitteren. Richard is in staat om de deelnemer in de juiste stand te krijgen: goede voorbereiding typeert hem, evenals dynamiek en zakelijkheid. Daarnaast kan je vreselijk met hem lachen.”
Top qualities: Good Value, On Time, High Integrity
Irma Noorbergen. Senior Business Consultant OTP
Bedrijfstrainingen & Workshops & Netwerkbijeenkomsten. Noord- en Midden Nederland
“Richard S.T. de Vries is een begenadigd en bevlogen bedrijfstrainer. Hij heeft dankzij jarenlange ervaring, gekoppeld aan commerciele slagkracht, een kundige kijk op mensen en hun talenten. In diverse trainingen, workshops en (netwerk)bijeenkomsten komt dit tot uiting, zowel in ondernemersland als in de overheid. Deelnemers zien vervolgens hun (zelf)vertrouwen en resultaten groeien. Ik werk graag samen met hem en hoop dat nog lang te blijven doen.”
Gert Klooster CS. Directeur (businesspartner)
Acquisitietraining. MRM professionals. Groningen
“Ik heb met heel veel plezier de 1-op-1 Acquisitie training van Richard de Vries gevolgd. Waardoor ik veel geduldiger en zelfverzekerder acquisitie pleeg. Met als resultaat meerdere afspraken bij de klant aan tafel dan voorheen!”
Menno van der Keur. Consultant | Recruiter | Managing Director | Owner

Individuele training ‘Sneller aan tafel bij interessante klanten’. Tinus Schonewille. HVK adviseur. Groningen
“Ik heb met veel plezier de individuele training ‘Sneller aan tafel bij interessante klanten door een belscript’ van bedrijfstrainer Richard S.T. de Vries gevolgd.
Het resultaat? Ik bel met meer zelfvertrouwen en succes naar interessante klanten”
Tinus Schonewille. Adviseur (HVK):kwaliteit,arbo en milieu ¦ ISO/VCA/SKTB ¦ klantgericht ondernemen¦ Tel. 06-19462229
Individuele training Professioneel Presenteren en Procesbegeleiding. Groningen
“Ik heb bij De Vries Advies en Training twee individuele trainingen gevolgd, te weten “Professioneel Presenteren” en “Procesbegeleiding”. De laatste training was gericht op het begeleiden van een brainstormsessie. Richard was enorm betrokken en heeft het traject van begin tot eind begeleid, van de voorbereiding, tussentijds werkoverleg tot aan de uiteindelijke brainstormsessie die ik heb begeleid. Richard heb ik ervaren als een gedreven en ervaren trainer/coach, die je met zijn deskundigheid (en humor) enorm motiveert en inspireert. Met zijn praktische tips heb ik mijzelf het laatste jaar enorm ontwikkeld, in mijn rol als marketeer sportaccommodaties van de Gemeente Groningen”
Arjen Boekema. Sportmarketeer | Gemeente Groningen | @Sport050 | @Bslim050 | sportmarketing | sportpromoter | hart voor sport |
Adviseur zakelijk netwerken. Groningen
“Ik heb laatst met Richard S.T. de Vries een werkbespreking gehad over zakelijk netwerken. Tijdens dat gesprek heerste een gezellige maar professionele sfeer waarin ik binnen korte tijd leerde hoe ik mij beter kan kwalificeren in een zakelijk gesprek. Richard had zich goed verdiept in mijn situatie en gaf daardoor praktische adviezen waar ik ook echt mee verder kon. Ik raad een training bij De Vries advies en training aan voor iedereen die zijn zakelijke expressiviteit wil verbeteren”
Maurice van Laar / Ecoloog
Training Telefonische Acquisitie. Troef training. Groningen
“Richard S.T. de Vries heeft mij in korte tijd veel geleerd over telefonische verkoopgesprekken. Gisteren een acquisitiegesprek gehad over de telefoon en mezelf voorgenomen dat ik tijdens het gesprek de deal niet hoef te sluiten. Resultaat is dat ik volgende week bij hun aan tafel zit! Dit dankzij Richards adviezen”
Sander Veen. Directeur Troef
Training Commerciële ambassadeurs
“Voor Forza Payroll heeft bedrijfstrainer Richard S.T. de Vries een trainingstraject ‘Commerciële Ambassadeurs’ op maat gemaakt. Mede door zijn energieke inzet, enthousiaste betrokkenheid en effectieve samenwerking is een afdeling Zakelijke Afspraken tot stand gekomen. De nieuwe medewerkers zijn na een intensieve bedrijfstraining voortvarend van start gegaan. Zij boeken goede resultaten en zijn daadwerkelijk commercieel ambassadeur van Forza Payroll”
Jeroen Bloemberg. Payroll specialist at Forza Personeelsdiensten B.V.
Adviseur Zakelijk netwerken. Groningen
Richard is een sterke persoonlijkheid kan goed overweg met de mens om hem heen. Hij is doelgericht en toegewijd om jou en je omgeving beter te laten functioneren.Hij heeft mij laten zien dat hij in staat is om te gaan met iemands onzekerheden en “verwende ingeslopen handelingen” en deze onder handen te nemen. Ik raad hem zeer aan – hij zal je niet teleurstellen!
Maurice Moll
Training Professioneel Communiceren en Adviseren. Groningen
“Richard heeft voor Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) een communicatietraining op maat gemaakt. Leidraad voor het trainingsprogramma was de werksituatie van de medewerkers van de afdeling subsidieregelingen. De gespreksvaardigheden van de medewerkers zijn op een hoger plan gekomen door intensieve gesprekken met bedrijfskundige acteurs te oefenen. Met de aangeleerde vaardigheden kunnen de medewerkers beter gesprekken voeren met ondernemers, onze klanten. Met deze training zijn de werkprocessen weer verder geoptimaliseerd. Dit betekent een meerwaarde voor de dienstverlening van SNN”
Belangrijkste kwaliteiten: Aangenaam. Waar voor uw geld. Op tijd
Henk Emmens. Afdelingshoofd SNN
Spreker – Dagvoorzitter – Trainer. Onderwijs ontmoet bedrijfsleven. Boot Voorwaarts Voorwaarts. Waddengebied
“Richard hebben wij ingehuurd als dagvoorzitter tijdens een unieke ontmoeting tussen onderwijs en bedrijfsleven op 10 juni jl. Tijdens een vaartocht waarbij onderwijs en bedrijfsleven uit Groningen met elkaar de dialoog aangingen, heeft Richard op een inspirerende, creatieve en kordate manier de ochtend geleid. Zowel in de voorbereiding als in de uitvoering heeft hij laten zien dat hij snel kan schakelen en op een constructieve manier meedenkt met onderwijs, bedrijfsleven én de opdrachtgever. Dit alles doorspekt met een gezonde dosis humor, zakelijke houding en een prikkelende manier om mensen in beweging te zetten. Ik kijk terug op een ludieke, leerzame en energieke ochtend!”
Top qualities: Great Results, On Time, Creative
Debby Tohata. Senior Business Consultant OTP
Train the trainer. Managers Farnell Holland. Belgium. Utrecht
I like to recommend Richard S.T de Vries Especially for the training: Train the Trainer. This was brought nicely to us ( Management team). Constructive and deep into the subject. At the moment I take this really into practise by live telephone coaching. I blend Telesales telemarketing and technical together in a group and give live coaching on best practise with a commercial outcome. We get straight and constructive feedback and our outbound calls are getting more professional and commercial. That why I like recommend Richard
Top qualities: Great Results, Personable, Expert
Gert-Jan Stegeman. Regional Sales Manager Holland,Belgium
Werk- en wandelgesprek over carriere. Hoornse Plas. Groningen
“Het werk-en-wandelgesprek met Richard is een echte aanrader. In een ongedwongen setting (rondje Hoornseplas) bespreek je ideeën, plannen en obstakels die je daarbij tegenkomt. Richard is een goeie luisteraar, maar is ook zeker niet bang om z’n mening te geven en de vinger op de zere plek te leggen. Niet alleen de feedback van een ‘buitenstaander’, maar ook de frisheid van de ‘buitenlucht’ helpen om nieuwe mogelijkheden te zien en ruimte in je hoofd te creëren. Nogmaals; een aanrader. Bedankt!”
Top qualities: Good Value, On Time, Creative
Leo Berghuis. Directeur CuCoDesign
Dagvoorzitter OTP. Groningen
De samenwerking met Richard heeft geleid tot de impuls voor het vinden van mijn persoonlijk succes. Mijn indruk van Richard: Richard is een creatief, out-of-the-box en professionele stuiterbal. Tevens is hij een goede sparringspartner die zijn relaties helpt bij zelfontplooiing. Dit is een verborgen gave van Richard dat hem de man maakt voor de job!
Rik Ruiter. Entrepreneur & Student