Skip to content

Overwin Telefoonangst en Bel Zelfverzekerd met je Ideale Klanten


Zelfverzekerd Telefoneren
Voel je je onzeker bij het idee om te bellen naar je klanten? Ervaar je stress bij het geluid van een rinkelende telefoon? Laat deze angsten je niet langer in de weg staan. Wij hebben dé oplossing voor je: de online cursus “Zelfverzekerd Telefoneren”.

Online telefooncursus voor kennisondernemers
Deze cursus is speciaal ontworpen voor kennisondernemers, adviseurs, trainers en coaches zoals jij, en wordt geleid door Richard ST de Vries, een no-nonsense LinkedIn Strateeg en Klanten Makelaar met meer dan 31 jaar ervaring. Hij heeft 100-den deelnemers uit uiteenlopende branches geholpen hun telefoonangst te overwinnen en hun communicatievaardigheden te verbeteren.

In 5 modules ontdek je kracht van zelfverzekerd telefoneren:

1. De basis van telefonische communicatie: Je leert hoe een effectief telefoongesprek verloopt.

2. Het aanpakken van telefoonangst: Wij bieden je inzichten en technieken om angst te beheersen en zelfvertrouwen op te bouwen.

3. Effectieve gesprekstechnieken: Je verdiept je kennis in onderwerpen als actief luisteren, duidelijk spreken, omgaan met stiltes en het stellen van de juiste vragen.

4. Bellen naar klanten: Jij ontdekt hoe je gesprekken voorbereidt, hoe je met afwijzingen omgaat en andere specifieke technieken voor het bellen naar klanten.

5. Speciale vraag- en antwoord ZOOM training: Stel je vragen en oefen je vaardigheden.

Praat met ideale klanten
Stel je voor hoe het zou zijn om zonder angst of aarzeling te kunnen bellen naar je ideale klanten. De cursus “Zelfverzekerd Telefoneren” biedt je de kans om effectiever te communiceren, meer klanten te werven, je professionele imago te verbeteren en uiteindelijk je bedrijf te laten groeien.

Schrijf je hier in voor de cursus

Spreek ik je binnenkort?

Richard ST de Vries
€148.00 Aanmelden
Overwin Telefoonangst en Bel Zelfverzekerd met je Ideale Klanten