Skip to content

Zelfverzekerde telefoongesprekken met 4 A’s

Door Richard S.T. de Vries

Zelfverzekerde telefoongesprekken met 4 A’s. Bereik goede resultaten. Door Richard S.T. de Vries – De Telefoontrainer. 1.54 minuten. Podcast

Of LEES verder…

Wil jij zelfverzekerde telefoongesprekken met klanten?
Een gesprek waarbij je overtuigend in gesprek komt met de klant? Volg dan de 4 A’s. Te weten: aanhef, analyse, aanbod en actie.

1. Aanhef
Start met: “Noem naam van de klant. Je spreekt met voor- en achternaam van bedrijf. Goedemorgen. Ik bel over … (noem reden enthousiast) en vraagt of het schikt. Door deze volgorde te hanteren, stoor je nooit een klant.

2. Analyse
Stel relevante vragen. Geef een korte introductie over de dienst. De introductie over dienst is eenvoudig. Daarna stel vragen als overgang naar een aanbod van je dienst.

3. Aanbod
De voordelen van je aanbod schets je kort en krachtig. De exacte details komen naar voren tijdens een vervolgafspraak met de klant. Maak duidelijk wat hij weet na deze afspraak.

4. Actie
Bevestig de afspraak. Geef duidelijk aan wanneer, met wie en wat het doel is. Door de 4 A’s kom je in gesprek met klanten. Je gaat je positief onderscheiden van de cowboys die telefoongesprekken een negatief imago geven. De kans op het winnen van opdrachten stijgt.

Even een waarschuwing. Misschien ga je telefoongesprekken wel leuk vinden…

WIL JIJ ZELFVERZEKERDE TELEFOONGESPREKKEN?
Ontvang gemakkelijk Handleiding. Van Uitstellen naar Bellen

Wil jij goed uit de startblokken komen met telefoongesprekken?

Kies uit:

1. Vraag HIER gemakkelijk de 3e verbeterde Handleiding. Van Uitstellen naar Bellen aan.
Gratis. Tegen 0 euro.

2. Stel je vraag aan Richard tijdens een vrijblijvend telefoongesprek. Neem HIER contact met me op


Over Richard S.T. de Vries – De Telefoontrainer

Van verlegen MAVO en HAVO scholier uit Sneek naar de HBO en Universiteit in Groningen.

Nu ruim 30 jaar ondernemer. Veel gevallen. Meer opgestaan. In veel keukens van diverse organisaties gekeken. Overheden. Welzijn. Commerciële bedrijven. Van MKB tot grote bedrijven.

Richard’s inzet?
Nuchter. Doortastend. Mouwen opstropen. Leren door doen. Waar hard werken en humor hand in hand gaan. Bij ONLINE trainingen. Webinars. Presentaties en Individuele begeleiding.

WIL JIJ SPARREN?

Afspraak maken
Richard S.T. de Vries - Telefoontrainer & ZOOM*meetingtrainer