Skip to content

Startende ondernemers worstelen met het binnenhalen van opdrachten

Door Richard S.T. de Vries

Irmgard Dechesne en Richard S.T. de Vries delen hun ruim 27 jaar ondernemerservaring met starters. Waar startende ondernemers vooral mee worstelen is het binnenhalen van opdrachten. Een belangrijk middel daarbij is het acquisitiegesprek. Goede resultaten halen uit acquisitiegesprekken vergt veel ‘vlieguren’. Door een slechte voorbereiding, verkeerde vragen, te snel denken te weten wat de klant wil, gaat tijdens acquisitiegesprekken veel fout. Het gevolg is lage omzet. Dat is jammer van de tijd en de gemaakte kosten.
In de workshop Acquisitiegesprekken krijgt de ondernemer een beeld van belangrijke aandachtspunten in een acquisitiegesprek. Door ervaring hebben Richard S.T. de Vries en Irmgard Dechesne geleerd hoe het beter kan en in deze workshop delen zij dat met de deelnemers. Het resultaat: de startende ondernemer krijgt meer controle over het verloop van een acquisitiegesprek.

Voordelen voor ondernemers
Speciaal voor de startende ondernemers is het deelname bedrag laag gehouden. Voordelen voor de ondernemer zijn: in een kort tijdsbestek de basisvaardigheden van een acquisitiegesprek leren, deelnemers leren van elkaar en de groei van het zakelijke netwerk.

Workshop in de stad Groningen
De workshop Acquisitiegesprekken vindt plaats bij InspirID in de stad Groningen.
Petrus Driessenstraat 46. In de stad Groningen.

Opgeven kan HIER.
De workshop Acquisitiegesprekken is van 10.15 – 11.30 uur op donderdag 17 september 2015.
Je investering is dan 18,99 euro excl. 21% BTW. Je ontvangt een bevestiging van deelname zodra je het bedrag hebt overgemaakt.

WIL JIJ SPARREN?

Afspraak maken
Richard S.T. de Vries - Telefoontrainer & ZOOM*meetingtrainer