Skip to content

Acquisitie APK verplicht stellen?!

Door Richard S.T. de Vries

Op voorhand. Deze blog is er één in de categorie van ‘Wij van wc-eend. Adviseren wc-eend’. Waarom een pleidooi voor een regelmatige acquisitie APK? Een acquisitie APK waarbij een ervaren ondernemer c.q. bedrijfstrainer een startende ondernemer traint!

Ondernemen is een ernstige zaak waar elke dag veel op je afkomt. Om je staande te houden is het realiseren van voldoende omzet een essentiële vaardigheid. Natuurlijk het is zaak van volhouden. Het is zaak van meer opstaan dan vallen. Het is zaak positief realistisch te blijven. Klopt allemaal.

Door acquisitie APK meer grip op de zaak
Een ervaren ondernemer heeft de nodige stormen al mee gemaakt. Heeft het inzicht en het overzicht hoe je onder complexe omstandigheden een succesvolle koers kan gaan uitzetten. Dit levert gigantische voordelen voor een startende ondernemer. Hij kan op geheel eigen wijze gebruik maken van de adviezen van een ervaren rot. Op zijn minst psychologisch gesteund voelen in de strijd bij het realiseren van omzet.

Door acquisitie APK leren beide partijen
De ontwikkelingen gaan razendsnel. Wie had enige jaren geleden verwacht dat socialmedia zo’n impact zou krijgen op zaken doen. De jongere generatie is hiermee opgegroeid en kan de oudere generatie (lees ervaren ondernemers) goed op weg helpen. Te vaak kom ik nog koud watervrees tegen bij ervaren ondernemers. Kenmerkende uitspraak is daarbij “hij heeft zeker totaal geen handel. Hij twittert er maar op los”.

Door acquisitie APK voorsprong opbouwen
Moraal van dit commercieel verhaal. Breng een startende ondernemer en ervaren ondernemer samen en beide partijen hebben daar baat bij. De startende ondernemer leert van de lessen van de harde leerschool van de ervaren ondernemer. De ervaren ondernemer leert eigentijds kijken naar actuele ontwikkelingen door de bril van de startende ondernemer. Een win-win situatie kortom. Een acquisitie APK verplicht stellen is te kort om de bocht. Een acquisitietraining volgen een nuttige stap in de juiste richting.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op.

rdevries
Richard S.T. de Vries | bedrijfstrainer

Bel voor direct contact 050 314 34 70

Interesse in begeleiding bij acquisitie?

WIL JIJ SPARREN?

Afspraak maken
Richard S.T. de Vries - Telefoontrainer & ZOOM*meetingtrainer