Skip to content

Van contact naar opdrachten. Gebruik de kracht van LinkedIn

Door Richard ST de Vries

Jouw online aanwezigheid is je visitekaartje in de digitale wereld, en ik ben hier om dat visitekaartje onvergetelijk te maken. Ik ben Richard ST de Vries, een No-Nonsense LinkedIn Strateeg en Klanten Makelaar met meer dan 31 jaar ervaring. Ik help Nederlandse en Belgische kennisondernemers zoals jij aan waardevolle opdrachten door de kracht van LinkedIn te benutten.

1. LinkedIn profiel optimalisatie

Je eerste indruk is cruciaal in het zakelijke netwerk. Ik zorg ervoor dat jouw LinkedIn-profiel niet alleen professioneel is, maar ook strategisch opvalt, waardoor je meer zichtbaar wordt in jouw vakgebied en meer kansen aantrekt.

[[Tekst 1: #1 Een professioneel LinkedIn-profiel, je 24/7 visitekaartje]]

2. Persoonlijke uitnodigingen

Met mijn hulp verstuur je kunstig opgestelde, vriendelijke en overtuigende direct messages (DM’s) die effectief nieuwe en waardevolle connecties aangaan. Ik neem de kunst van het netwerken uit handen, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

[[Tekst 1: #3 De weg naar opdrachten door overtuigende online meetings, telefoongesprekken en gesprekken met klanten.]]

3. Video- en telefoongesprekken

Goede voorbereiding leidt tot succesvolle gesprekken. Ik bied grondige voorbereiding en professionele begeleiding tijdens je persoonlijke gesprekken, zodat elke interactie je dichter bij je zakelijke doelen brengt.

[[Tekst 1: ZOOM. Telefoon.]]

Van twijfel naar resultaten

“Waarom zou ik investeren in mijn LinkedIn profiel?”

Investeren in je LinkedIn-profiel verandert het van een eenvoudige online aanwezigheid naar een dynamische leadgeneratiemachine. Een strategisch geoptimaliseerd profiel vergroot je zichtbaarheid en vestigt je reputatie als autoriteit in je veld, wat direct leidt tot meer zakelijke kansen.

“Ik kan zelf wel DM’s sturen en gesprekken voeren.”

Hoewel het waar is dat je zelf deze taken kunt uitvoeren, verhoogt mijn expertise in het versterken van doelgerichte berichten en het strategisch voeren van gesprekken je succesratio aanzienlijk. Je bespaart tijd, maar verhoogt ook de effectiviteit van je netwerkactiviteiten, wat leidt tot betere relaties. En op meer deals.

“Het lijkt me te duur.”

Klopt. De investering is vanaf 1200,- euro (excl.) per maand. Door je LinkedIn-profiel en netwerkvaardigheden te optimaliseren, open je deuren naar nieuwe markten en klanten. Naar nieuwe opdrachten.

Spreekt je dit aan?

Boek hier een vrijblijvend adviesgesprek.

WIL JIJ SPARREN?

Afspraak maken
Richard S.T. de Vries - Telefoontrainer & ZOOM*meetingtrainer