Skip to content

Webinar. Bellen zonder angst. Ontdek de sleutels naar zelfverzekerde telefoongesprekken. [[ Op aanvraag ]]

Ben jij 1 van die 2 miljoen Nederlanders die dagelijks worstelen met de ‘belangst’ op het werk? Het is tijd om die angst achter je te laten! In ons praktisch webinar ‘Bellen zonder angst. Ontdek de sleutels naar zelfverzekerde telefoongesprekken’, ontdek hoe je die kostbare tijd en energie die verloren gaat aan eindeloos chatten en appen gaat terugwinnen.

1. Praktische aanpak om belangst te overwinnen
Verander je professionele communicatie met ons unieke webinar ‘Bellen zonder angst. Ontdek de sleutels naar zelfverzekerde telefoongesprekken’. In plaats van nachtenlang piekeren over telefoongesprekken, bieden wij jou een concrete methode om je angst te overwinnen.

Met onze praktijkgerichte benadering word je niet alleen zelfverzekerder, maar leer je ook hoe je elk telefoongesprek kunt omzetten in een kans.

Schrijf je in en stap in de wereld van effectieve en angstvrije telefonische communicatie!

2. Efficiëntie in communicatie en tijdbesparing
Ontdek de kunst van efficiënt communiceren met ons baanbrekende webinar. Vergeet de tijdrovende en eindeloze chatgesprekken; na onze training ben je in staat om met één enkel telefoontje je doelen te bereiken.

Dit betekent meer tijd voor andere belangrijke taken en een aanzienlijke verhoging van je productiviteit op het werk.

Meld je nu aan en begin met het besparen van kostbare tijd terwijl je je communicatievaardigheden naar een hoger niveau tilt.

Richard is een expert op het gebied van telefonische acquisitie. Hij zit boordevol tips en leerzame voorbeelden, die met veel humor worden gedeeld

Het ‘uit het niets’ opbellen van Richard die de rol van een potentiële relatie speelt – dat is onderdeel van de training – is natuurlijk best spannend. Doordat Richard gewoon direct zegt wat hij vindt, altijd op een constructieve manier en vriendelijk, ga je mee in de training. Hij zorgt ervoor dat je het gewoon gaat doen. Prettige manier van trainen

3. Expertise van trainer Richard ST de Vries
Leer van Richard ST de Vries, met meer dan 31 jaar ervaring in effectieve telefoongesprekken in diverse sectoren. Richard’s diepgaande kennis en persoonlijke ervaringen vormen de kern van onze training, waardoor je praktische inzichten en technieken krijgt die in de echte wereld zijn getest.

🔵  Trainer Richard ST de Vries
. Richard kent de klappen van de zweep. Weet hoe het is {bijna} de handdoek in de ring te gooien en toch door te zetten.
. Ervaring in bedrijfsleven, landelijke-, provinciale- en lokale overheid, welzijn, ziekenhuizen, financiële dienstverlening, kinderopvang en gezondheidszorg.

🔵 Op aanvraag
Kies uit een individuel webinar of een in-company training (online, leuke locatie of bij het bedrijf)
# Boek hier gemakkelijk een gratis adviesgesprek op tijd en dag dat het je schikt.

Richard S.T. de Vries
Trainer Richard ST de Vries