Skip to content

VIP training Bel succesvol met LinkedIn connecties en klanten

Speciaal ontworpen voor de twijfelachtige, onzekere kennisondernemers in Nederland en België

Als ondernemer weet je dat het leggen van contacten cruciaal is voor je succes. Maar wat als je de stap om te bellen steeds uitstelt? Wat als de gedachte aan telefoneren met LinkedIn connecties en klanten je nachtmerries bezorgt?

Stop met uitstellen en start met bellen!

Onze VIP Training “Bel Succesvol met LinkedIn Connecties en Klanten” is speciaal ontwikkeld voor ondernemers zoals jij: kundig maar onzeker, klaar om te groeien maar gehinderd door telefoonangst. Met deze training ga je je angst overwinnen, en ook leren hoe je effectief en zelfverzekerd gesprekken voert die leiden tot resultaat.

Wat biedt deze training jou?

Begeleiding Bel Script (1 uur)

Ontvang persoonlijke begeleiding bij het ontwikkelen van een bel script dat past bij jouw stijl en zakelijke behoeften. Dit script helpt je om met zelfvertrouwen te communiceren en je boodschap effectief over te brengen.

Twee Keer Online Coaching On the Job (1/2 uur per sessie)

Oefen je nieuwe vaardigheden in real-time, met directe feedback en coaching van Richard ST de Vries, een expert met meer dan 30 jaar ervaring als telefoontrainer in diverse branches. Deze sessies zorgen ervoor dat je leert van je ervaringen en je aanpak kunt verfijnen.

eBook “Van Uitstellen naar Bellen”

Een stap-voor-stap gids die je helpt om de barrières te overwinnen die je tegenhouden. Dit boek staat vol met tips, trucs en strategieën om je telefoonangst om te zetten in actie.

Over Richard ST de Vries

Met meer dan drie decennia ervaring als telefoontrainer is Richard de ideale mentor voor kennisondernemers die hun telefonische vaardigheden willen verbeteren. Zijn uitgebreide ervaring in uiteenlopende branches stelt hem in staat om praktische inzichten en adviezen te bieden.

Investering

De totale investering voor deze VIP training is €348,- inclusief btw.

Bestel hier je VIP training. Klik hier

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Neem de stap vandaag nog en transformeer je angst in succes. Schrijf je in voor onze VIP Training en begin het pad naar meer zelfvertrouwen en betere zakelijke relaties.

Meld je nu aan!

Je bent slechts één telefoontje verwijderd van je volgende grote doorbraak.

€348.00 Aanmelden