Skip to content

Training ‘Van Gezeur naar Groei: Verbetering van Teamwerk en Klantcommunicatie’. [[ Op aanvraag ]]

Verander je Klantcontact en Teamwerk
Jolanda Blaauw – Heijs en Richard ST de Vries nodigen je uit om deel te nemen aan deze bijzondere training die je helpt je klantcontact en teamwerk naar het volgende niveau te tillen.

Verander Gezeur naar Groei
Heb je er genoeg van dat je organisatie vastzit in eindeloze ‘welles – nietes’ gesprekken en dat je klantcommunicatie niet de gewenste resultaten oplevert?

Het is tijd voor verandering. Deze training is ontworpen om je te helpen de verspilling rondom klantcontact in je organisatie tegen te gaan en om te zetten naar een productieve en effectieve communicatiestroom.

De Expertise van Jolanda Blaauw – Heijs
Jolanda is een expert in het aanpakken van inefficiëntie in klantcontact. Ze leert je hoe je de energie en middelen die momenteel verloren gaan, kunt ombuigen naar een waarde creërende, klantgerichte aanpak.

De Inspiratie van Richard ST de Vries
Richard staat bekend om zijn respectvolle, humoristische benadering. Zijn advies zorgt ervoor dat jouw klanten je gesprekken gaan ervaren als een warm bad, waardoor ze zich meer gewaardeerd en begrepen voelen, wat leidt tot een betere klanttevredenheid en loyaliteit.

Investeer in Groei
Een investering die zichzelf snel terugverdient in de vorm van verhoogde efficiëntie, verbeterde klantrelaties en een sterker team.

Aanmelden
De tijd om te groeien is nu. Zorg dat je deze kans niet mist en meld je aan voor deze waardevolle training. Ontdek hoe je ‘gezeur’ kunt veranderen in groei en maak van je klantcommunicatie en teamwerk de drijvende kracht van je organisatie.

[Klik hier voor het maken van een oriënterend gesprek]

Stap vandaag nog over van gezeur naar groei!