Skip to content

Professioneel LinkedIn Profiel – Opent 24/7 deuren naar klanten

Waarom een professioneel LinkedIn profiel?
Door een professionele LinkedIn profiel val je op, trek je klanten aan die bij je passen. Je hebt 24 uur per dag, elke dag van het jaar, een profiel dat deuren opent naar klanten.

Wat doet Richard de Vries voor je?
Op 7 punten krijgt je LinkedIn profiel een beoordeling. Van onder meer de foto, kopregel, samenvatting, werkervaring en aanbevelingen.
Per punt krijg je opbouwende feedback over de goede punten en de verbeterpunten tijdens de online meeting.

Na de online meeting gaat Richard:
– Een kopregel voor je ontwikkelen.
– Een klantgerichte pitch voor je samenvatting in de grondverf zetten.
– Na een inhoudelijk en strategisch werkoverleg met Richard zet je de vernieuwde kopregel en samenvatting op je profiel.

BONUS
Je ontvangt praktische adviezen waardoor je LinkedIn als netwerk en verkoopmachine gaat inzetten.

Je profiel is nu 24/7 de ambassadeur van je als persoon en je bedrijf. Het motiveert klanten contact met je op te nemen.

Wat zeggen deelnemers?
Richard weet naadloos uit te leggen waar hiaten in je profiel zitten, waar aanpassingen nodig zijn en welke teksten je beter kunt wijzigen. Daarnaast is het ook nog eens iemand die zelfs telefonisch enorme passie over weet te brengen en aanvoelt wat jij wilt bereiken met je profiel

Hij is in staat tot strategisch-tactisch meedenken en blijft tegelijkertijd ook heel praktisch. Voor diegenen die toe zijn aan een frisse blik op hun online aanwezigheid kan ik Richard van harte aanbevelen

Richard’s adviezen gun ik iedereen die ècht werk wil maken van LinkedIn. Het zal je zeker helpen!

Richard legde mij tijdens een telefoongesprek kort en krachtig uit welke onderdelen voor verbetering vatbaar waren. Binnen een paar dagen hadden we een vervolggesprek, heeft hij een degelijke inventarisatie uitgevoerd en mij geholpen om mijn linkedinpagina persoonlijker en professioneler te maken. En dit alles op erg prettige manier

Opent 24/7 deuren naar LinkedIn connecties

Door een professioneel LinkedIn profiel groeit je zichtbaarheid, bloeit je LinkedIn netwerk, ontstaan online gesprekken en telefoongesprekken met mensen op LinkedIn.

Hoe krijg jij een professionele LinkedIn profiel?
1. Meld je aan
2. Richard analyseert je LinkedIn profiel
3. Drie online meetings met Richard over je LinkedIn profiel en strategie om in contact te komen met ideale klanten