Skip to content

Professioneel LinkedIn profiel. 24/7 Visitekaartje

Waarom kiezen voor een professioneel LinkedIn profiel?

In de moderne wereld is een krachtig LinkedIn profiel niet langer een luxe, maar een noodzaak. Stel je voor: je profiel schittert en trekt de aandacht van potentiële klanten en connecties, zelfs terwijl je slaapt. Een verouderd en onvolledig profiel laat kansen liggen en kan je professionele imago schaden.

Wat gebeurt er als je niets doet?

Als je jouw LinkedIn profiel niet optimaliseert, mis je waardevolle kansen op nieuwe connecties, klanten en opdrachten. Goedkoop gemaakte profielen of doe-het-zelf oplossingen leveren zelden het gewenste resultaat op. Slecht zichtbare profielen blijven onopgemerkt, en je verliest mogelijk terrein aan concurrenten die wel investeren in hun online aanwezigheid.

Jouw droom: een krachtig en professioneel LinkedIn profiel

Wat wil je echt? Een profiel dat 24/7 voor je werkt, nieuwe kansen creëert en je professioneel imago versterkt. Een optimaal LinkedIn profiel betekent meer zichtbaarheid, betere connecties en groeiende zakelijke mogelijkheden. Dit verandert niet alleen jouw carrière, maar heeft ook een positieve impact op de mensen om je heen.

Hoe kan De Vries Advies & Training jou helpen?

Richard ST de Vries verandert jouw LinkedIn profiel in een aantrekkelijke etalage voor je diensten. Tijdens een individuele sessie wordt je profiel grondig beoordeeld op 7 cruciale punten. Je ontvangt persoonlijke, op maat gemaakte adviezen om je profiel te verbeteren. Deze sessie biedt waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen voor een zichtbaar beter resultaat.

Resultaten die je kunt verwachten

Klanten zijn enthousiast over de veranderingen die Richard teweegbrengt. Ze prijzen zijn vermogen om zwakke punten te identificeren en praktische, effectieve oplossingen te bieden. Jouw profiel zal opvallen en nieuwe zakelijke kansen aantrekken. De transformatie die je profiel doormaakt, brengt je van een onopvallend profiel naar een professioneel visitekaartje dat indruk maakt.

Voor wie is dit?

Deze dienst is perfect voor professionals die hun zichtbaarheid en aantrekkingskracht op LinkedIn willen vergroten. Het is niet geschikt voor degenen die niet bereid zijn te investeren in hun online aanwezigheid.

Onze garantie

Wij bieden de Eerste Hulp Bij Zichtbaarheid (EHBZ) garantie. Niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. Zo zeker zijn wij van onze aanpak.

Eenvoudig stappenplan

  1. Bestel HIER – Wacht niet langer, jouw toekomst begint nu.
  2. Plan een individuele sessie – We nemen contact met je op.
  3. Optimaliseer jouw LinkedIn profiel – Pas de waardevolle adviezen direct toe en zie het verschil.
Ben jij klaar om je LinkedIn-profiel een professioneel visitekaartje te maken?
Bestel nu en begin met het optimaliseren van je profiel. Jouw succes op LinkedIn is slechts één klik verwijderd.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat kost deze dienst?
De investering bedraagt €148,- inclusief BTW.

Hoe snel zie ik resultaat?
Veel klanten zien direct verbeteringen na het toepassen van de adviezen.

Wat als ik niet tevreden ben?
Wij bieden een geld-terug-garantie onder de EHBZ.

Voor wie is deze dienst geschikt?
Voor elke professional die zijn of haar zichtbaarheid en aantrekkingskracht op LinkedIn wil vergroten.

Wacht niet langer, investeer in je professionele toekomst. Bestel nu en maak de connectie met je toekomstige klanten op LinkedIn!


Wat zeggen deelnemers? “Richard weet naadloos uit te leggen waar hiaten in je profiel zitten, waar aanpassingen nodig zijn zodat je zichtbaarheid met je profiel vergroot“