Skip to content

Online Training. LinkedIn Groei 2024. Woensdag 31 januari 2024

Zichtbaarheid, Groei, Connectie: De 3 pijlers van je LinkedIn-Succes in 2024
Ben je klaar om je LinkedIn-power volledig te benutten? “LinkedIn Groei 2024” is meer dan alleen een krachtige training. Het is een resultaatgerichte reis die je meeneemt naar groei in zichtbaar zijn en online reacties zodat de kans op opdrachten bloeit.

Waarom “LinkedIn Groei 2024” essentieel is voor groei van je bedrijf?

šŸš€ Ervaren expertise
Richard ST de Vries is een LinkedIn-specialist, die op effectieve manier gebruik maakt van ChatGPT, Dall-E en Data Analysis. Van 1 januari tot 15 december 2023 hebben zijn LinkedIn berichten meer dan 947.629 impressies opgeleverd.

šŸ”‘ Praktisch en toepasbaar
Deze training biedt bewezen tactieken en strategieƫn die in de huidige digitale wereld effectief zijn. U krijgt kennis, maar vooral praktische hulpmiddelen en methodes die uw LinkedIn-strategie naar een hoger niveau tillen.

šŸŒŸ Kleine groep. Grote impact
Met een limiet van maximaal 8 deelnemers per training, garanderen we een interactieve leerervaring. Wees er snel bij, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt!

“Een sessie met Richard is goud waard! Zijn praktische tips, heldere voorbeelden en directe toepasbaarheid hebben mijn gebruik van LinkedIn getransformeerd.ā€

Woensdag 31 januari 2024. Van 13.30 tot 17.00 uur.
Investering: 128 (incl).

Je nieuwe LinkedIn-aanpak 2024

Persoonlijk profiel optimalisatie
Leer je profiel te veranderen in een dynamisch en aantrekkelijk visitekaartje dat 24/7 de indruk van uw kennisonderneming weergeeft.

Content creatie met ChatGPT
Ontdek hoe je ChatGPT, Dall-E en Data Analysis kunt gebruiken voor het creƫren van pakkende LinkedIn-berichten die lezers motiveren om te reageren en zinvolle gesprekken te starten.

Netwerkgroei
Pas dezelfde strategieĆ«n toe die Richard hebben geholpen zijn netwerk te vergroten. Wat je kunt verwachten: Na “LinkedIn Groei 2024”, zal je LinkedIn-aanwezigheid meer zichtbaar zijn, en ook meer betrokkenheid en zakelijke kansen genereren.

Je verlaat de training met de kennis, vaardigheden en het vertrouwen om van 2024 een jaar van digitale groei te maken.

Neem nu de stap! Investeer in je toekomst met “LinkedIn Groei 2024”.

Reserveer nu je plek en maak van 2024 je jaar van digitale doorbraak!

Bestel HIER je ticket voor deze waardevolle training.

13:30 - 17:00 uur €128 Aanmelden