Skip to content

LinkedIn & Bel Masterclass (3e editie). Contact naar Opdrachten

Voel je je verloren op LinkedIn? Weet je niet hoe je effectief contact moet leggen met je connecties of potentiële klanten op dit cruciale netwerkplatform?

Sta je huiverig tegenover het idee van bellen naar je LinkedIn-connecties en klanten? Je bent niet alleen.

Richard ST de Vries van De Vries Advies & Training introduceert een exclusieve oplossing voor Belgische en Nederlandse kennisondernemers zoals jij: De LinkedIn Strategie & Bel Masterclass. Contact naar Opdrachten.

Waarom meedoen aan deze Masterclass?

1. Praktische, bruikbare inzichten

Vergeet eindeloze theorieën. Wij bieden je een exclusief naslagwerk boordevol tactieken en adviezen om je LinkedIn-strategie te verfijnen. Leer hoe je ‘koud bellen’ transformeert in warme, welkome gesprekken met je netwerk.

2. Een Masterclass die impact maakt

Op 30 mei 2024 tillen we je vaardigheden naar een hoger niveau. Geen saaie lessen, maar direct toepasbare inzichten en strategieën om moeiteloos te netwerken.

3. Investering, onbetaalbare waarde

Voor €380,- (incl. BTW) geven we je LinkedIn-vaardigheden én je zelfvertrouwen een gigantische oppepper. Een investering in je toekomst voor minder dan de prijs van voor het winnen van een lead.

Beperkte beschikbaarheid

Wees er bij. Met slechts 14 plaatsen, is dit het moment om de stap te zetten en je bedrijf en persoonlijke groei te versterken.

Neem de sprong

De tijd tikt. Inschrijvingen sluiten op donderdag 30 mei 2024. Mis deze unieke kans niet om je LinkedIn-aanpak te finetunen en de deur naar nieuwe mogelijkheden wijd open te zetten.

Ja, Richard. Ik weet genoeg. Ik doe mee

Bestel hier je ticket voor de exclusieve masterclass

Ontdek de kracht van effectief netwerken en vergroot je zichtbaarheid met de LinkedIn Strategie & Bel Masterclass. Contact naar opdracht.

13:30 - 16:30 uur €380.00 Aanmelden