Skip to content

Leukste online Workshop ‘Met een vleugje humor * Opdrachten uit Telefoongesprekken & ZOOM*Gesprekken’

Vergroot je zelfvertrouwen aan de telefoon en bij een ZOOM {videogesprek} met een vleugje humor en win opdrachten.

Ben jij die verlegen kennisondernemer {trainer, coach, adviseur, ICT’er, Marketeer} die zich liever verstopt onder het bureau dan de telefoon te pakken of een ZOOM*gesprek te starten?

Ik ben er om je te helpen! Met meer dan 31 ervaring en genoeg opstaan-en-weer-doorgaan-momenten, weet ik precies hoe ik jou zelfverzekerder kan laten praten met klanten. Aan de telefoon en door een ZOOM*gesprek.

⚡️ Versnel je resultaten

Tijd is kostbaar en je wilt je doelen snel te bereiken. Met mijn bewezen methoden zul je verbaasd staan hoe je resultaten gaat boeken. Stap uit je comfortzone en zet de eerste stappen naar zelfverzekerde gesprekken met klanten.

📞 Meesterlijke telefoongesprekken

Telefoongesprekken zijn een krachtig instrument als je weet hoe je ze effectief kunt inzetten. Ontdek de geheimen van een goede persoonlijke presentatie tijdens telefoongesprekken. Leer hoe je overtuigend communiceert en blijvende indrukken maakt. Je zult ervaren wat de impact is die deze vaardigheden hebben op het winnen van opdrachten.

💻 ZOOM*meetings die indruk maken: Creëer persoonlijke verbinding op afstand

In de wereld van virtuele ontmoetingen is het essentieel om jezelf te onderscheiden. Ontwikkel de vaardigheden die nodig zijn om een geweldige indruk te maken tijdens ZOOM*meetings. Leer hoe je krachtige gesprekken opbouwt en jouw boodschap helder overbrengt.

Schrijf je nu in Leukste online Workshop ‘Met een vleugje humor * Opdrachten uit Telefoongesprekken & ZOOM*Gesprekken’

🔵  TRAINER RICHARD ST DE VRIES
. Richard kent de klappen van de zweep. Weet hoe het is {bijna} de handdoek in de ring te gooien en toch door te zetten.
. Maak gebruik van zijn ruim 31 jaar ervaring met telefoongesprekken en ZOOM*gesprekken met klanten uit diverse branches.
. Van bedrijfsleven, overheid, welzijn en gezondheidszorg.

🔵 BEL, APP OF BOEK EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK V
# Bel voor direct contact 050 314 34 70. Of spreek een bericht in
# Stuur een whatsapp naar 06 212 37 342
# Boek hier gemakkelijk een gratis adviesgesprek op tijd en dag dat het je schikt

Richard S.T. de Vries
Trainer Richard ST de Vries

19:00 - 21:00 uur €89.00 Aanmelden