Skip to content

Individuele Challenge ‘Ontrafel geheimen gesprekken met geïnteresseerde klanten’

WAAROM INDIVIDUELE CHALLENGE * ONTRAFEL GEHEIMEN VAN HET ZELFVERZEKERD BELLEN NAAR GEÏNTERESSEERDE KLANTEN?

Jouw business groeit alleen als je in contact komt met klanten. Maar als je je beperkt tot online gesprekken, eindeloze WhatsApp-berichten en e-mails, dan loop je het risico dat klanten je snel vergeten. Het is tijd om de geheimen te ontrafelen van zelfverzekerd bellen naar geïnteresseerde klanten.

WAT VALT OP? 👈

Wat opvalt is dat veel ondernemers kostbare tijd en geld verspillen, wat alleen maar tot frustratie leidt. Stel je bijvoorbeeld een ondernemer voor die een bedrijfsbezoek aflegt. Het kost hem een halve dag en een volle tank brandstof. Na het bezoek probeert hij de contactpersoon meerdere keren te bellen en stuurt hij verschillende e-mails, maar hij krijgt de persoon maar niet te pakken.

Miscommunicatie zorgt voor een valse start, verkeerde verwachtingen en veel gedoe. Dit resulteert niet alleen in het uitblijven van omzet en opdrachten, maar ook in een gemiste kans.

VROEGER… 👈

Dit klinkt bekend, nietwaar? Vroeger was ik zelf verlegen en durfde ik nauwelijks een gesprek aan te gaan met anderen. Het oppakken van de telefoon om zomaar te bellen, of het voeren van een online gesprek op LinkedIn, was een enorme uitdaging. Ik miste een praktische training met duidelijke adviezen en toelichting.

DAT KAN ANDERS! 👈

Hoe dan? Door deel te nemen aan de CHALLENGE * Ontrafel de geheimen van het Zelfverzekerd Bellen naar geïnteresseerde Klanten. Met deze challenge heb je een vriendelijke stok achter de deur die je helpt om van je te laten horen bij klanten.

De challenge is speciaal ontwikkeld voor kennisondernemers zoals trainers, coaches, adviseurs, marketeers, cateraars en organisatieadviseurs.

👇 BIJ DE CHALLENGE ONTVANG JE 3 BELANGRIJKE TOOLS 👇

1. Ontvang 7 kernachtige instructievideo’s:

  • Een vriendelijke stok achter de deur
  • De start van het gesprek
  • Het belscript: werk met de 4 A’s
  • De aanvang van het gesprek
  • De analyse van de behoeften van de klant
  • Het aanbieden van je oplossing
  • De afsluiting van het gesprek

Krijg inzicht in de 4 gespreksfasen, zodat je meer grip krijgt op het resultaat van je gesprekken met klanten.

2. Ontvang de 4e editie van de gewaardeerde handleiding ‘Van Uitstellen naar Bellen’. Meer dan 801 kenniswerkers zijn je voorgegaan en hebben baat gehad bij deze handleiding.

3. Krijg toegang tot een speciale individuele ZOOM-training Tijdens deze training van 60 minuten ontvang je waardevolle adviezen waarmee je meer resultaat kunt halen uit je gesprekken met klanten.

De investering voor deze waardevolle challenge bedraagt slechts 178,- (incl. btw).

Wacht niet langer. Laat van je horen door in telefoongesprekken of ZOOM-meetings te gaan met jouw potentiële klanten.

Doe alleen mee als je écht wilt gaan bellen naar klanten.

Schrijf je nu in voor de Individuele Challenge ‘Ontrafel geheimen gesprekken met geïnteresseerde klanten’ en ontdek hoe je met zelfverzekerdheid en overtuiging klanten aan je bindt.

Meld je vandaag nog aan!

Trainer Richard ST de Vries
€178.00 Aanmelden