Skip to content

E.H.B.Z. Professioneel LinkedIn profiel. 24/7 Visitekaartje

Waarom kiezen voor een professioneel LinkedIn Profiel?
In de wereld van vandaag is een krachtig LinkedIn-profiel niet zomaar een optie, het is een noodzaak. Stel je voor: je profiel, glanzend en professioneel, trekt de aandacht van potentiële klanten en connecties, zelfs terwijl je slaapt.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar, werkt jouw LinkedIn-profiel als een onvermoeibare ambassadeur voor jou en je bedrijf. Het is de brug die leidt naar nieuwe kansen en opdrachten.

Wat kan Richard ST de Vries voor jou betekenen?
Tijdens de individuele bijeenkomst, verandert Richard jouw LinkedIn-profiel in een aantrekkelijke etalage waarbij je diensten goed in het licht komen te staan. Met een grondige beoordeling op 7 cruciale punten – van je banner tot je aanbevelingen – krijg je persoonlijke, op maat gemaakte adviezen.

Deze individuele sessie is een goudmijn van inzichten, waardoor je direct verbeteringen kunt aanbrengen die een echt effect hebben.

Ervaringen van tevreden klanten
Klanten zijn enthousiast over de verandering die Richard teweegbrengt. Ze prijzen zijn vermogen om zwakke punten te identificeren en praktische, effectieve oplossingen te bieden.

Zijn passie en persoonlijke benadering maken elke sessie inspirerend.

LinkedIn profielontwerp
Investering 148,- (incl).

Ben Jij klaar omje LinkedIn profiel een professioneel visitekaartje te maken door onze Eerste Hulp Bij Zichtbaarheid (EHBZ)?

Volg deze 3 eenvoudige stappen:
1. Bestel HIER – Jouw toekomst wacht niet, waarom zou jij?
2. Plan een individuele sessie – Ik neem contact met je op.
3. Optimaliseer jouw LinkedIn profiel – Pas de waardevolle adviezen direct toe en zie hoe jouw LinkedIn-profiel tot leven komt.

Wacht niet langer. Jouw professionele toekomst op LinkedIn begint nu. Met Richard ST de Vries is succes slechts een klik verwijderd.

Bestel nu en maak de connectie met LinkedIn connecties. Je toekomstige klanten!


Wat zeggen deelnemers? “Richard weet naadloos uit te leggen waar hiaten in je profiel zitten, waar aanpassingen nodig zijn zodat je zichtbaarheid met je profiel vergroot“