Skip to content

Introductie
In de wereld van netwerken en digitale zichtbaarheid, de sleutels tot jouw zakelijk succes, bied ik een unieke kans. LinkedIn is meer dan alleen een platform voor het maken van connecties; het is een krachtig hulpmiddel om deze connecties om te zetten in winstgevende klanten. Met dit gespecialiseerde aanbod, dat in week 15 van 2024 van start gaat, help ik jou je LinkedIn-profiel te veranderen in een onmisbare tool voor klantenwerving en zakelijke groei.

Speciale introductieaanbieding
Introductieprijs: Profiteer als een van de eerste 25 klanten van een exclusief aanbod van slechts €20,00 (excl. btw) per maand. Na deze periode wordt de prijs €40,00 per maand. Dit is een kans om te investeren in de toekomst van jouw onderneming tegen een voordelig tarief.

Inbegrepen in jouw abonnement
Wekelijks LinkedIn advies: Ontvang elke week een e-mail met deskundig advies om LinkedIn effectiever in te zetten. Vergroot je zichtbaarheid, versterk je netwerk, en optimaliseer je profiel voor klantenwerving.

Kwartaalwebinars
4 keer per jaar een exclusief webinar over de nieuwste LinkedIn strategieën voor winstgevende klanten. Krijg praktische tips en persoonlijke antwoorden op jouw vragen.

Individueel adviesgesprek
Elk kwartaal een persoonlijk gesprek van 30 minuten voor advies op maat. Perfect om dieper in te gaan op jouw specifieke LinkedIn-strategie.

Jouw voordelen

# Persoonlijke groei
Verdiep je kennis van LinkedIn en leer hoe je dit netwerk kan benutten om je professionele netwerk uit te breiden en meer klanten te werven.

# Kostenbesparing
Profiteer van een voordelig tarief voor toegang tot expertise die jouw onderneming kan veranderen.

#Flexibiliteit
Ons programma biedt waardevolle inzichten en adviezen, zonder dat het ten koste gaat van jouw drukke agenda. Groei op jouw eigen tempo met wekelijkse e-mails en kwartaalgesprekken.

Investeer in jouw succes
Dit is jouw kans om voorop te lopen in de digitale netwerkwereld. Meld je vandaag nog aan om deel uit te maken van deze exclusieve groep kennisondernemers en zet de eerste stap naar een toekomst vol winstgevende klanten.

Ja, Richard ik weet genoeg. Ik wil een abonnement. Ik bestel nu

Over Richard ST de Vries
Met meer dan 31 jaar ervaring help ik mijn klanten aan opdrachten. Ik ben een no-nonsense LinkedIn Strateeg en Klanten Makelaar, gespecialiseerd in LinkedIn Strategie, Lead Generatie, en het vergroten van zichtbaarheid op LinkedIn. Sinds 1 januari 2023 publiceer ik elke dag een bericht op LinkedIn, wat heeft geleid tot een significante groei van mijn volgers tot ruim 5700. Regelmatig voer ik gesprekken met experts over online marketing en sales, en help ik kennisondernemers, landelijke verenigingen, en MKB bedrijven met het winnen van opdrachten.

Succesverhalen: Mijn aanpak heeft geleid tot concrete successen, zoals verbeterde online zichtbaarheid, meer gekwalificeerde leads, en een toename in opdrachten voor mijn klanten. Door slim te werken en hard te lachen, bied ik een effectieve mix van theorie en direct toepasbare adviezen.

Gevestigd in Groningen, bereik ik via online meetings klanten in elk Nederlandstalig gebied, en bied ik workshops, webinars en trainingen aan. Mijn ervaring strekt zich uit over diverse branches, waaronder zorg, overheid, zakelijke dienstverlening, en MKB.

Maak gebruik van mijn expertise
Laat mij je helpen om je LinkedIn-profiel om te vormen tot je 24/7 visitekaartje, wervende bijdrages te schrijven voor toenemende zichtbaarheid, en de weg naar opdrachten te effenen met overtuigende online meetings en gesprekken met klanten. Vandaag trainen, morgen toepassen.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent hardloper, deelnemer aan de 4 Mijl van Groningen sinds de jaren ’80, en in 2024 staat een marathon op mijn programma.

Betalingsritme
Je betaalt de eerste week van de maand, of binnen een week zodra het abonnement ingaat. Daarna de eerste week van de maand. Het is steeds voor 3 maanden. Tenzij door jou aangegeven per mail, verleng je stilzwijgend het abonnement.