Skip to content

Van contact naar opdrachten. Gebruik de kracht van LinkedIn

Door Richard ST de Vries

Jouw online aanwezigheid is je visitekaartje in de digitale wereld, en ik ben hier om dat visitekaartje onvergetelijk te maken. Ik ben Richard ST de Vries. Met meer dan 31 jaar ervaring als telefoontrainer voor Nederlandse en Belgische kennisondernemers en als LinkedIn-specialist sinds 2019, begrijp ik de unieke uitdagingen en kansen die LinkedIn biedt.

Van contact naar opdracht

LinkedIn profiel optimalisatie

Je eerste indruk is cruciaal in het zakelijke netwerk. Ik zorg ervoor dat jouw LinkedIn-profiel niet alleen professioneel is, maar ook strategisch opvalt, waardoor je meer zichtbaar wordt in jouw vakgebied en meer kansen aantrekt.

Persoonlijke uitnodigingen
Met mijn hulp verstuur je kunstig opgestelde, vriendelijke en overtuigende direct messages (DM’s) die effectief nieuwe en waardevolle connecties aangaan. Ik neem de kunst van het netwerken uit handen, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Video- en telefoongesprekken
Goede voorbereiding leidt tot succesvolle gesprekken. Ik bied grondige voorbereiding en professionele begeleiding tijdens je persoonlijke gesprekken, zodat elke interactie je dichter bij je zakelijke doelen brengt.

Van twijfel naar resultaten

“Waarom zou ik investeren in mijn LinkedIn profiel?”
Investeren in je LinkedIn-profiel verandert het van een eenvoudige online aanwezigheid naar een dynamische leadgeneratiemachine. Een strategisch geoptimaliseerd profiel vergroot je zichtbaarheid en vestigt je reputatie als autoriteit in je veld, wat direct leidt tot meer zakelijke kansen.

“Ik kan zelf wel DM’s sturen en gesprekken voeren.”
Hoewel het waar is dat je zelf deze taken kunt uitvoeren, verhoogt mijn expertise in het versterken van doelgerichte berichten en het strategisch voeren van gesprekken je succesratio aanzienlijk. Je bespaart tijd, maar verhoogt ook de effectiviteit van je netwerkactiviteiten, wat leidt tot betere relaties. En op meer deals. 

“Het lijkt me te duur
Klopt. De investering is vanaf 1200,- euro (excl.) per maand. Door je LinkedIn-profiel en netwerkvaardigheden te optimaliseren, open je deuren naar nieuwe markten en klanten. Naar nieuwe opdrachten.

Spreekt je dit aan?
Boek hier een vrijblijvend adviesgesprek. Klik hier

Ontdek of LinkedIn bij je past en of je het ziet zitten dat ik je een eind op weg help.

WIL JIJ SPARREN?

Afspraak maken
Richard S.T. de Vries - Telefoontrainer & ZOOM*meetingtrainer