Skip to content

Bestelling Leads Training Pakket

Jouw business groeit alleen als je in contact komt met leads.

Leuk dat je de training gaat volgen. Betaal gemakkelijk met het formulier hieronder met iDEAL of MisterCash.

Totaal: € -

Dit zeggen deelnemers die met Richard gewerkt hebben:

Johan van Dijk Praktijk van Dijk
“Welke twijfels had je van tevoren? Of dit wel een traject voor mij zou zijn. Ik heb al eerder trainingen gevolgd maar niet over een specifiek onderwerp zoals dit. Hierdoor had ik mijn twijfels of het wel waardevol genoeg zou zijn om dit te gaan doen” “Wat waren je resultaten van het gebruik van Richard? Ik heb nu een duidelijker beeld van wat ik kan doen wanneer ik telefonische acquisitie wil doen”
Anja Dijkstra-de Haan InZichtIn
“Door het verlies van een grote klus móest ik snel actie ondernemen om weer nieuwe opdrachten te krijgen… en om ondernemers te laten weten wie ik ben en wat ik doe bleef er maar één ding over: (lauw) bellen. Nou nee…. als er iets is waar ik een hekel aan heb is het wel ondernemers lastig vallen, ik help ze veel liever. Richard leerde me dat het helemaal niet zo erg hoefde te zijn”
Dennis Meijer BrightFlow
“Richard heeft mij geholpen met het upgraden van mijn LinkedIn profiel en het geven van de commerciële telefoontraining. Dit heeft hij zeer secuur en professioneel gedaan waarbij Richard in zijn communicatie losjes en met humor mij heeft geleid naar het eindresultaat”