Skip to content

Hoe je in 12 weken van LinkedIn connecties naar winstgevende klanten gaat (Zonder magische trucs)

Laten we eerlijk zijn: klanten vinden via LinkedIn klinkt soms als een onmogelijke taak. Toch beloof ik je dat het kan, en dat het zelfs leuk kan zijn. Maar, zoals met alles in het leven, krijg je er alleen wat uit als je erin stopt. Dus, hoe zorg je ervoor dat die LinkedIn connecties niet alleen nutteloze cijfers zijn, maar échte klanten? Laten we dat samen ontdekken.

5 Beloften voor succes met jouw LinkedIn abonnement (en Waarom ze werken)

1. Procesgarantie: Je LinkedIn profiel wordt jouw 24/7 visitekaartje
We beginnen met het optimaliseren van je profiel. Want zeg nou zelf, als jouw profiel eruitziet als een stoffige visitekaart van 1998, zullen potentiële klanten je ook zo behandelen. Ik garandeer dat je profiel er na onze sessies uit zal zien als een uitnodigend online visitekaartje, klaar om 24/7 voor je te werken. Geen dure website nodig, gewoon jij en je frisse, overtuigende LinkedIn-profiel.

👉 Wat als je niets doet? Dan blijft je profiel een spookstad waar niemand stopt. Je loopt klanten mis die je anders misschien allang hadden ingehuurd.

2. Inzetgarantie: Tot 4 waardevolle gesprekken per week (Als je je mouwen opstroopt)
Geen loze beloftes hier. Binnen 12 weken zorg ik ervoor dat je minimaal vier waardevolle gesprekken per week hebt met potentiële klanten. Maar ja, ik ben geen tovenaar. Jij moet ook je mouwen opstropen en de tips en strategieën toepassen die ik je geef. Het mooie is dat we samenwerken, dus je staat er niet alleen voor.

👉 Wat als je niets doet? Dan blijf je een passieve gebruiker die door anderen wordt ingehaald op LinkedIn. Het verschil tussen passief zijn en actie ondernemen kan letterlijk klanten zijn die naar je concurrent gaan.

3. Kwaliteitsgarantie: Praktische, bewezen strategieën (Geen Hocus Pocus)
Ik werk niet met magie, en ik vertel je nu alvast: er zijn geen snelkoppelingen naar succes op LinkedIn. Wat ik je wel kan garanderen, is dat de methodes die we gebruiken al door vele anderen zijn getest en bewezen. Alles wat we doen is praktisch en direct toepasbaar. Geen hogere wiskunde dus, wel slimme stappen om dichter bij je doelen te komen.

Richard, ik weet genoeg. Ik wil meer ontdekken bij een vrijblijvend adviesgesprek. Boek hier je gesprek >>

👉 Wat als je niets doet? Dan blijf je hopen dat “ooit” de juiste klant je vanzelf vindt. Hint: dat gebeurt niet. Klanten vinden is geen passieve activiteit.

4. Resultaatgerichtheid: Meetbare resultaten binnen de looptijd van je abonnement
Meten is weten, toch? Ik help je om tijdens de looptijd van jouw abonnement meetbare resultaten te behalen, zoals een groeiend netwerk, meer betrokkenheid op je berichten en gesprekken die leiden tot opdrachten. Dit zijn resultaten waar je mee kunt werken, zodat je echt ziet dat je inspanningen vruchten afwerpen.

👉 Wat als je niets doet? Dan blijf je zweven in een vage grijze zone waar je niet weet wat werkt en wat niet. We gaan voor duidelijkheid, geen mistige voorspellingen.

5. Maatwerk en begeleiding: Geen One-Size-Fits-All, Wel een Persoonlijk Plan
Iedereen is uniek en geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom garandeer ik dat we een strategie op maat maken die past bij jouw onderneming en je doelen. Geen generieke adviezen die overal en nergens werken, maar een plan dat écht voor jou werkt. En ja, je krijgt daarbij persoonlijke begeleiding, zodat je niet het gevoel hebt dat je het alleen moet uitzoeken.

👉 Wat als je niets doet? Dan blijf je vastzitten in een strategie die voor anderen werkt, maar niet per se voor jou. En dat is zonde van je tijd én energie.

Wil je deze beloftes ook waarmaken? Neem dan vandaag nog contact met me op en ontdek hoe LinkedIn jou verder kan brengen!

Richard, ik weet genoeg. Ik wil meer ontdekken bij een vrijblijvend adviesgesprek. Boek hier je gesprek >>

De vijf meest gestelde vragen over mijn LinkedIn abonnement

1. Hoe snel zie ik resultaten?
Dit hangt af van je inzet. Als je actief aan de slag gaat met de strategieën en regelmatig content plaatst, kun je al binnen een paar weken groei en betrokkenheid zien. De eerste waardevolle gesprekken kunnen binnen de eerste maand plaatsvinden.

2. Moet ik al veel connecties hebben?
Nee, absoluut niet. We werken juist samen aan het opbouwen van een sterk en relevant netwerk. Kwaliteit boven kwantiteit is hier het motto.

3. Wat als ik niet goed ben in content maken?
Geen zorgen, dat leer ik je. We brainstormen samen over ideeën en ik help je met het schrijven en plaatsen van berichten die je connecties aanspreken.

4. Kan ik echt klanten vinden via LinkedIn?
Ja! Met de juiste strategie en consistentie is LinkedIn een krachtige tool om nieuwe klanten aan te trekken. Veel van mijn klanten hebben via LinkedIn hun eerste grote opdrachten binnengehaald.

5. Wat als ik niet genoeg tijd heb?
Het mooie van mijn methode is dat we het efficiënt aanpakken. We gaan voor slim werken, niet harder werken. Met wat tijdsbeheer en de juiste prioriteiten kom je al een heel eind.

Richard, ik weet genoeg. Ik wil meer ontdekken bij een vrijblijvend adviesgesprek. Boek hier je gesprek >>

Wat gebeurt er als je niets doet?

Laat me dit even duidelijk maken: als je niets doet, verandert er ook niets. Het klinkt misschien hard, maar als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je ook dezelfde resultaten. Wil je meer klanten via LinkedIn? Dan moet je actie ondernemen. Simpel.

Gemis: Je loopt kansen mis. LinkedIn is een goudmijn voor ondernemers die weten hoe ze het moeten gebruiken. Zonder actie blijf je in de schaduw, terwijl je concurrenten die wél investeren het podium pakken.

Ben je er klaar voor om van je LinkedIn connecties winstgevende klanten te maken? Of blijf je liever aan de zijlijn staan en toekijken hoe anderen dat wel doen? Als je klaar bent om je mouwen op te stropen en serieus aan de slag te gaan, dan is nu het moment.

Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend gesprek, zodat we samen kunnen kijken welk abonnement het beste bij jou past.

Richard, ik weet genoeg. Ik wil meer ontdekken bij een vrijblijvend adviesgesprek. Boek hier je gesprek >>

Ik kan niet wachten om je te laten zien hoe LinkedIn voor jou kan werken!

Richard ST de Vries – LinkedIn specialist sinds 2009