3 Handige elementen voor meer opdrachten en geld verdienen met je zakelijke dienstverlening

3 Handige elementen voor meer opdrachten en geld verdienen met je zakelijke dienstverlening

De handleiding Telefonische Verkoopgesprekken is geschikt als je opdrachten moet verwerven en daarmee geld wil verdienen met je zakelijke dienstverlening. “Door het verlies van een grote klus móest ik snel actie ondernemen om weer nieuwe opdrachten te krijgen… en om ondernemers te laten weten wie ik ben en wat ik doe bleef er maar één ding over: (lauw) bellen"  

De handleiding zorgt dat je in minder tijd en minder verspilling van geld aansprekende resultaten gaat halen:

  • Door gebruik te maken van de 19 praktische bewezen adviezen voor een effetieve voorbereiding, uitvoering en evaluatie van bel acties. Voorkom het verspillen van tijd en geld.
  • Door het toewerken naar een persoonlijk en effectief bel script. Nuttig als je: – Als een berg opziet tegen het bellen naar bestaande- en potentiële klanten. – Niet verder komt dan de eerste 20 seconden… 
  • Omdat je door een positieve mindset door blijft gaan, ook bij het lastige en haastige klanten.


Voor 24,90 kom je in het bezit van deze handleiding.  

- Je komt door de handleiding goed beslagen ten ijs en verspilt geen tijd en geen geld. 

- Gaat met groeiend zelfvertrouwen bellen en weet de kansen te herkennen in de telefoongesprekken. 

 Kom in actie. 

Zoals deze zakelijke dienstverlener: "Bellen is niet echt mijn ding. Uiteindelijk heeft het in ieder geval geresulteerd in een hele mooie grote opdracht ” 

 


Ja, stuur mij de handleiding

Wat bereik je met de handleiding...

Je maakt gebruik van de blunders en successen van Richard de Vries. Hij geeft je praktisch bewezen adviezen op basis van zijn 1000-den telefoongesprekken met klanten van uiteenlopende branches. Ben je zakelijke dienstverlener en sta je met de 'poten in de modder'? Draal je teveel en kom je te weinig in actie... Dan heeft deze handleiding voordelen voor je:

  • Door de 19 adviezen heb je een doordachte voorbereiding waarbij je in korte tijd goede telefoongesprekken hebt met klanten.
  • Door je persoonlijk belscript kom je voorbij de eerste 20 seconden van het gesprek zodat je snel herkend of het maken van afspraken met klanten nuttig is.
  • Ga je door waar anderen te snel de handdoek in de ring gooien door een positieve mindset.
Ja, stuur mij de handleiding