Privétraining Zelfverzekerd praten met mensen door persoonlijke elevator pitch

Je hebt een uitnodiging gekregen voor een netwerkborrel. Of het bezoeken van eenWat is je opmerking. Bel Richard de Vries. Telefoon 050 314 34 70 workshop. Dat maakt je zenuwachtig. Je ziet van tevoren de presentielijst. Gelukkig er staan een paar bekenden op. Dat biedt enig houvast. Tegelijkertijd zie je er huizenhoog tegenop.

Het zetten van de eerste stap in een ruimte met onbekende mensen levert zenuwen op. Je bent bang te gaan stamelen. Een rood hoofd te krijgen. En een saai verhaal te gaan vertellen. Dat is vervelend. Dat levert spanning op.

Het resultaat is dat als je thuis bent, weet dat je weer alleen met bekenden hebt gepraat. Het meer van hetzelfde is. Je zakelijk netwerk krimpt. Je onvoldoende hoort wat speelt bij andere mensen en branches. Dat zijn heel veel gemiste kansen. Dat is jammer. En onnodig.

Stel je eens voor dat je voor verschillende situaties kan leunen op een persoonlijk en professioneel elevator pitch. Een pitch die de brug gaat vormen naar persoonlijke en professionele gesprekken. Waar eerst de mens centraal staat en dan het werk. Je de klik ervaart en ontspannen gesprekken hebt. Je met boeiende verhalen thuis komt. En steeds beter weet wat speelt bij andere bedrijven en organisaties.

Wat je bereikt is dat je persoonlijke en prettige gesprekken hebt. Je zakelijk netwerk groeit. En op termijn steeds meer kansen creëert. Voor de ander. Voor jezelf.

 

Wat wil je weten? Bel Richard de Vries. Telefoon 050 314 34 70Door het gebruiken van een elevator pitch heb je grip zodat je:
– op onbekende mensen durft af te stappen
– je kort en krachtig kan introduceren
– vragen paraat hebt waarmee je de ander centraal stelt
– sneller een persoonlijke klik hebt
– geen standaardverhaal hebt maar een gesprek van mens tot mens
– vanuit een persoonlijke relatie goede vragen gaat stellen
– goede informatie en tips gaat uitwisselen.

 

Dit zijn de resultaten na de training volgens enthousiaste deelnemers:
– “Je komt tot de kern van wat jouw verhaal is!
– “Het gaat echt over wie jij als mens bent en wat je doet en waar je kracht ligt. Deze drie elementen komen allemaal terug in de elevator pitch. Het is geen verzonnen verhaal maar jouw eigen oprechte verhaal!”

Met andere woorden. Een elevator pitch die bij je past en je een authentiek geluid bezorgen. Of zoals een deelnemer van de gemeente Groningen zei: ‘Het gaat echt over: “– Wie ben je | – Wat doe je | – Waar ligt je kracht”.

 

Wat het je gaat opleveren is:
Je weet op een oprechte- en een professionele manier jouw persoonlijk verhaal te presenteren in verschillende (werk)situaties.
Bij bekende en onbekende collega’s. Bij bekende- en onbekende mensen.
Je laat een plezierige en professionele indruk achter. Je hebt een fundament voor het laten groeien en bloeien van je zakelijk netwerk.

 

De training staat:
+ Onder begeleiding van Richard de Vries.
.Hij heeft de afgelopen 29 jaar bij uiteenlopende bijeenkomsten, workshops, studiedagen mensen geobserveerd en ontmoet. Weet dat de humor en de handel op straat ligt.
. Er wordt veel gelachen en een beroep gedaan op de conditie van je lachspieren.

ideal

Totaal: € -


Privétraining Zelfverzekerd praten met mensen door persoonlijke elevator pitch telt:

– 2 privé trainingsbijeenkomsten. Per bijeenkomst 3 uur
– 2 telefonische voortgangsgesprekken
– eBook Persoonlijke elevator pitch

Je bent zelfverzekerd en gaat elke gesprek aan met (on)bekende mensen.
Je vergroot je wereld en gaat kansen creëren. Wat wil je weten? Bel Richard de Vries. Telefoon 050 314 34 70

Garantie
30 Dagen 100% ‘Niet-goed-geld-terug’-GARANTIE

Ik heb inmiddels al zoveel mensen getraind dat ik met vertrouwen een 100% “Niet-goed-geld-terug”-Garantie kan geven op deze training. Als je om wat voor reden niet tevreden bent met de resultaten krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten.