Richard de Vries

PRIVETRAINING "OPDRACHTEN UIT TELEFOONGESPREKKEN" VAN CONTACT NAAR CONTRACT

Ja! Reserveer mijn plaats voor de privetraining!

Dag deelnemer,

Ik nodig je van harte uit deel te gaan nemen aan de privetraining "Opdrachten uit telefoongesprekken" Van contact naar contract.

Ben je een coach, trainer, zakelijke dienstverlener, financieel adviseur, ZZP'er of websitebouwer, internetmarketeer dan is deze training waardevol voor je.

Door een slimme aanpak bij telefoongesprekken sta je te trappelen klanten enthousiastVraag. Bel Richard de Vries. Telefoon 050 314 34 70 te maken over je diensten en producten.

Je:
– gaat kansen benutten.
– maakt zinvolle afspraken met potentiële klanten.
– omzet groeit.

Ga met een glimlach op je mond met lef en zelfvertrouwen bellen naar klanten.
 

JE GAAT LEREN TIJDENS DE PRIVETRAINING:
  • Je gaat in minder tijd sneller resultaten halen door een gedegen voorbereiding en slimme uitvoering

  • Je voorkomt de klassieke fout bij de opening van telefoongesprekken waardoor bijna 90% van de telefoongesprekken afgelopen is na 21 seconden

  • Je hebt snel een klik met de klant en weet een goede inschatting te maken of een afspraak maken zinvol is

  • Je hebt de leiding over het telefoongesprek en voorkomt dat je in een patstelling raakt door het gebruiken van de 4 A's

  • Je staat nooit met een mond vol tanden door je persoonlijke en professionele bel script

WAARSCHUWING: Deze training is geschikt als je tegen een stootje kan. Trainer Richard de Vries is duidelijk, confronterend en gericht op je succes. Er wordt veel gelachen en de conditie van je lachspieren groeit.

Je toekomstbestendige investering is 1790,80 (incl. btw)

– 1 privé trainingsbijeenkomst.
– 2 telefonische voortgangsgesprekken.

Kies uit 1 van de 2 zaterdagen:
1. 20 juli van 10.00 tot 17.00 uur
2. 31 augustus van 10.00 tot 17.00 uur

Je bent zelfverzekerd en kan elke gesprek aan.
Je bent overtuigend en hebt nuttige gesprekken met klanten.

Garantie
30 Dagen 100% ‘Niet-goed-geld-terug’-GARANTIE

Ik heb inmiddels al zoveel mensen getraind dat ik met vertrouwen een 100% “Niet-goed-geld-terug”-Garantie kan geven op deze training. Als je om wat voor reden niet tevreden bent met de resultaten krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten.
 

Lees hier hoe deelnemers de privétraining hebben ervaren. En wat de goede resultaten zijn

#1.
“Door het verlies van een grote klus moest ik snel actie ondernemen om weer nieuwe opdrachten te krijgen… en om ondernemers te laten weten wie ik ben en wat ik doe bleef er maar één ding over: (lauw) bellen. 


Richard heeft me geholpen met de mailing zodat het geheel van mail en belactie op elkaar kon sluiten. Uiteindelijk heeft het in ieder geval geresulteerd in een hele mooie grote opdracht”

#2
“Ik weet dat het werk op straat ligt. En toch …. . Ik onderneem geen actie want ik zie op te gaan bellen naar klanten. Ik heb geleerd om in echt in actie te komen”

#3
“De training met Richard had twee doelen: mezelf overwinnen en succes hebben met bellen. Aan de hand van wat hij zag en hoorde heeft hij mij vervolgens geholpen om een bel script te maken, mijn leidraad voor telefonische acties. Hij houdt goed in de gaten wat voor mens je bent, geeft geen standaard tips, maar tips die bij jou passen en zorgen voor het gewenste resultaat”
 

Ja! Reserveer mijn plaats voor de privetraining!