Richard de Vries

PRIVE TRAINING "ZELFVERZEKERD MET MENSEN PRATEN DOOR PERSOONLIJK ELVEVATOR PITCH "

Ja, reserveer mijn plaats voor de privetraining!

Dag deelnemer,

Ik nodig je van harte uit deel te gaan nemen aan de privetraining "Zelfverzekerd met mensen praten door persoonlijke elevator pitch"

Ben je een coach, trainer, zakelijke dienstverlener, financieel adviseur, ZZP'er of websitebouwer, internetmarketeer dan is deze training waardevol voor je.

Komt je dit bekend voor...

Je hebt een uitnodiging gekregen voor een netwerkborrel. Of het bezoeken van eenWat is je opmerking. Bel Richard de Vries. Telefoon 050 314 34 70 workshop. Dat maakt je zenuwachtig. Je ziet van tevoren de presentielijst. Gelukkig er staan een paar bekenden op. Dat biedt enig houvast. Tegelijkertijd zie je er huizenhoog tegenop.

Het zetten van de eerste stap in een ruimte met onbekende mensen levert zenuwen op. Je bent bang te gaan stamelen. Een rood hoofd te krijgen. En een saai verhaal te gaan vertellen. Dat is vervelend. Dat levert spanning op.

Het resultaat is dat als je thuis bent, weet dat je weer alleen met bekenden hebt gepraat. Het meer van hetzelfde is. Je zakelijk netwerk krimpt. Je onvoldoende hoort wat speelt bij andere mensen en branches. Dat zijn heel veel gemiste kansen. Dat is jammer. En onnodig.

Stel je eens voor dat je voor verschillende situaties kan leunen op een persoonlijk en professioneel elevator pitch. Een pitch die de brug gaat vormen naar persoonlijke en professionele gesprekken. Waar eerst de mens centraal staat en dan het werk. Je de klik ervaart en ontspannen gesprekken hebt. Je met boeiende verhalen thuis komt. En steeds beter weet wat speelt bij andere bedrijven en organisaties.

Wat je bereikt is dat je persoonlijke en prettige gesprekken hebt. Je zakelijk netwerk groeit. En op termijn steeds meer kansen creëert. Voor de ander. Voor jezelf.
 

JE GAAT LEREN TIJDENS DE PRIVETRAINING:
  • Met zelfvertrouwen op (on)bekende mensen afstappen en een gesprek beginnen.

  • Jezelf kort en krachtig introduceren en presenteren.

  • De ander op zijn gemak stellen door boeiende en persoonlijke vragen.

  • Geen standaardpraatje houden maar een gesprek van mens tot mens.

  • Na bijeenkomsten de telefoon te pakken en afspraken gaan maken met (on)bekende mensen.

WAARSCHUWING: Deze training is geschikt als je tegen een stootje kan. Trainer Richard de Vries is duidelijk, confronterend en gericht op je succes. Er wordt veel gelachen en de conditie van je lachspieren groeit.

Je toekomstbestendige investering is 702,21 (incl. btw)

– 2 privé trainingsbijeenkomsten. Per bijeenkomst 4 uur
– 2 telefonische voortgangsgesprekken
– eBook Professionele Pitch

Je bent zelfverzekerd en gaat elke gesprek aan met (on)bekende mensen.
Je vergroot je wereld en gaat kansen creëren. Wat wil je weten? Bel Richard de Vries. Telefoon 050 314 34 70

Garantie
30 Dagen 100% ‘Niet-goed-geld-terug’-GARANTIE

Ik heb inmiddels al zoveel mensen getraind dat ik met vertrouwen een 100% “Niet-goed-geld-terug”-Garantie kan geven op deze training. Als je om wat voor reden niet tevreden bent met de resultaten krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten. 

Dit zijn de resultaten na de training volgens enthousiaste deelnemers:
– “Je komt tot de kern van wat jouw verhaal is!

– “Het gaat echt over wie jij als mens bent en wat je doet en waar je kracht ligt. Deze drie elementen komen allemaal terug in de elevator pitch. Het is geen verzonnen verhaal maar jouw eigen oprechte verhaal!” 

Ja, reserveer mijn plaats voor de privetraining!