Podcast 1 – Gebruik de 4 A’s bij telefoongesprekken met klanten en bereik betere resultaten

PodVragen? Bel Richard de Vries. 050 314 34 70cast 1 van Richard de Vries – Gebruik de 4 A’s bij telefoongesprekken met klanten en bereik betere resultaten. 1.54 minuten

Of lees verder…

Wil jij meer grip op je telefoongesprekken met klanten?
Een gesprek waarbij je plezierig en met effect in gesprek komt met de klant. Volg dan de 4 A’s. Te weten: aanhef, analyse, aanbod en actie.

1. Aanhef
Start met: “Goede morgen/middag, je spreekt met voor- en achternaam van bedrijf. Ik bel over … (noem reden enthousiast) en vraagt of het schikt. Door deze volgorde te hanteren, stoor je nooit een klant.

2. Analyse
Stel een aantal relevante vragen en geef een korte introductie over de dienst en. De introductie over dienst is krachtig en eenvoudig. Door een specifieke volgorde van vragen maak je de figuurlijke brug naar het aanbod van je dienst.

3. Aanbod
De voordelen van je aanbod geef je bondig weer. De exacte details komen naar voren tijdens de afspraak met de klant. Maak de klant duidelijk wat hij kan verwachten van de afspraak.

4. Actie
Bevestig de afspraak. Geef duidelijk aan wanneer, met wie en wat het doel is van de afspraak. Door de 4 A’s kom je in gesprek met klanten. Je gaat je positief onderscheiden van de cowboys die telefonisch verkopen een negatief imago geven. De kans op opdrachten stijgt zienderogen.

Even een waarschuwing. Misschien ga je (telefonische) verkoop wel leuk vinden…

WIL JIJ ZELFVERZEKERDE TELEFOONGESPREKKEN?
Bestel hier vernieuwde handleiding Telefonische Verkoopgesprekken

Wil jij goed uit de startblokken komen met telefoongesprekken?

Kies uit:

1. Vraag HIER gemakkelijk de *gratis* Handleiding Persoonlijk Bellen naar Klanten aan

2. Stel je vraag aan Richard tijdens een vrijblijvend telefoongesprek. Neem HIER contact met me op

Over Richard de Vries
Van verlegen MAVO en HAVO scholier uit Sneek naar de HBO en Universiteit in Groningen.

Nu ruim 30 jaar ondernemer. Veel gevallen. Meer opgestaan. In veel keukens van diverse organisaties gekeken. Overheden. Welzijn. Commerciële bedrijven. Van MKB tot grote bedrijven.

Richard’s inzet?
Nuchter. Doortastend. Mouwen opstropen. Leren door doen. Waar hard werken en humor hand in hand gaan. Bij ONLINE bedrijfstrainingen. Webinars. Presentaties en Individuele begeleiding.

Delen

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.