Podcast 1 – Gebruik de 4 A’s bij telefonische verkoopgesprekken en haal betere resultaten uit je verkoopgesprekken

  0 157
  PodBesltel hier vernieuwde handleiding Telefonische Verkoopgesprekkencast 1 van Richard de Vries – Gebruik de 4 A’s bij telefonische verkoopgesprekken en haal betere resultaten uit je verkoopgesprekken. 1.54 minuten
  Of lees verder…
  Wil jij meer grip op je telefonische verkoopgesprekken?
  Een gesprek waarbij je plezierig in gesprek komt met de klant. Volg dan de 4 A’s. Te weten: aanhef, analyse, aanbod en actie.
  1. Aanhef
  Start met: “Goede morgen/middag, je spreekt met voor- en achternaam van bedrijf. Ik bel over … (noem reden enthousiast) en vraagt of het schikt. Door deze volgorde te hanteren, stoor je nooit een klant.
  2. Analyse
  Geef een korte introductie over de dienst en stel een aantal relevante vragen. De introductie over zakelijke dienst is krachtig en eenvoudig. Door een specifieke volgorde van vragen maak je de figuurlijke brug naar het aanbod van je zakelijke dienst.
  3. Aanbod
  De voordelen van je aanbod geef je bondig weer. De exacte details komen naar voren tijdens de afspraak met de klant. Maak de klant duidelijk wat hij kan verwachten van de afspraak.
  4. Actie
  Bevestig de afspraak. Geef duidelijk aan wanneer, met wie en wat het doel is van de afspraak. Door de 4 A’s kom je in gesprek met klanten. Je gaat je positief onderscheiden van de cowboys die telefonisch verkopen een negatief imago geven. De kans op opdrachten stijgt zienderogen.
  Even een waarschuwing. Misschien ga je (telefonische) verkoop wel leuk vinden…
  WIL JIJ EEN EXTRA STAP ZETTEN?Bestel hier vernieuwde handleiding Telefonische Verkoopgesprekken
  Goed uit de startblokken komen met telefonische verkoop.
  Overweeg dan de aanschaf van de vernieuwde handleiding Telefonische Verkoopgesprekken.
  LEES HIER MEER OVER DE GEWAARDEERDE HANDLEIDING
  Over Richard de Vries
  Van verlegen MAVO en HAVO scholier uit Sneek naar de HBO en Universiteit in Groningen.
  Nu ruim 29 jaar ondernemer. Veel gevallen. Meer opgestaan. In veel keukens van diverse organisaties gekeken. Overheden. Welzijn. Commerciële bedrijven. Van MKB tot grote bedrijven.
  Richard’s inzet?
  Nuchter. Doortastend. Mouwen opstropen. Leren door doen. Waar hard werken en humor hand in hand gaan. Bij bedrijfstrainingen. Workshops. Presentaties en Individuele begeleiding.

  Geen berichten

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.