Waarom de ONLINE 1 op 1 sparsessie – Door LinkedIn Klanten Aantrekken?
Deze hectische tijden vragen om een andere manier van ondernemen. Voor de Corona crisis lag de focus op direct menselijk contact. Nu gaat het netwerken, deelnemen aan workshops en het bezoeken van klanten ONLINE.

Dat vergt van onder meer ZZP’ers in de zorg, welzijn en onderwijs, detailhandel, traprenovatie, internetmarketeers, trainers, coaches en adviseurs een andere mindset en een andere manier van werken.

Bij deze 1 op 1 sparsessie – Door LinkedIn Klanten Aantrekken ligt de focus op de voordelen van LinkedIn voor je bedrijf.
Je ontdekt gereedschappen waar door je zichtbaarheid en aantrekkelijkheid voor klanten groeit.

De 1 op 1 sparsessie is voor deelnemers:
✅ Die nu nog verlegen en bescheiden zijn.😀
✅ Die wanhopig een online conversatie op LinkedIn of een telefoongesprek met klanten proberen. 😉
✅ Die nu nog onvoldoende aan de weg timmeren. 😌

1 op 1 sparsessie Zichtbaar Online Netwerken naar Opdrachten

Je krijgt direct toe te passen adviezen over:

1. Het vergroten van je zichtbaarheid op LinkedIn
# Door het optimaliseren van je LinkedIN profiel
Je komt ‘boven water’ en in het vizier van klanten.

# Door structureel waardevolle content te plaatsen op LinkedIn
Je bouwt aan je status als expert door zinvolle content volgens een aantal handige richtlijnen.

2. Hoe haal je meer opdrachten binnen
# Door onlinegesprekken en telefoongesprekken
Je ontdekt samen met de klant of samenwerking tot de mogelijkheden behoort. Het start met een persoonlijk en plezierig gesprek waarbij een klik gaat ontstaan.

In goed overleg plannen we de 1 op 1 sessie.

Volgens deelnemers:
De 1 op 1 sparsessie “Door LinkedIn Klanten Aantrekken” van Richard was informatief en verhelderend. Hij is in staat tot strategisch-tactisch meedenken en blijft tegelijkertijd ook heel praktisch. Met zijn blik van deskundige buitenstaander, wist hij mij een aantal tips te geven die ik meteen heb kunnen toepassen. Voor diegenen die toe zijn aan een frisse blik op hun online aanwezigheid kan ik Richard van harte aanbevelen

Richard is het soort mens dat je graag aan de telefoon krijgt. Hij weet naadloos uit te leggen waar hiaten in je profiel zitten, waar aanpassingen nodig zijn en welke teksten je beter kunt wijzigen. Daarnaast is het ook nog eens iemand die zelfs telefonisch enorme passie over weet te brengen en aanvoelt wat jij wilt bereiken met je profiel. Aan de hand daarvan tips geeft, je helpt, je bij de hand neemt en door je profiel wandelt en niet alleen verteld wat je moet passen maar ook waarom.

Hij is zeg maar de schakel tussen wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat bereiken. Kortom, een zeer bedreven en hulpvaardige man met veel verstand van zaken. Echt een aanrader

  MELD JE HIER AAN >>

Investering 128 euro (excl)

Disclaimer
Door gebruik te maken van Door LinkedIn Klanten Aantrekken val je op, trek je klanten aan die bij je passen. Dat weet ik uit ruim 30 jaar ervaring met verkoop van diensten.Blijf er dan niet mee zitten.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt?
– Bel me voor direct contact. Telefoon 050 314 34 70
– Mail me even op info@devries-adviesentraining.com

Richard S.T. de Vries | De Opdrachten Coach

Meer weten? Bel Richard de Vries. Telefoon 050 314 34 70