Richard de Vries

INDIVIDUELE VIP VERKOOPTRAINING "Ga met lef en flair praten met potentiële klanten. Bereik doorlopend goede resultaten"

Ja! Reserveer mijn plaats voor de individuele VIP Verkooptraining!

Dag deelnemer,

Ik nodig je van harte uit deel te gaan nemen aan de individuele VIP Verkooptraining "Ga met lef en flair praten met potentiele klanten. Bereik doorlopend goede resultaten.

Ben je een coach, trainer, zakelijke dienstverlener, financieel adviseur, ZZP'er of websitebouwer, internetmarketeer dan is deze training waardevol voor je.

Waarom een individuele VIP Verkoop training?
Herken jij dat het bij je handen lijkt af te breken het overtuigend presenteren van je zakelijke diensten. Aan de telefoon en face to face verkoopgesprekken. Je niet weet of het bedrijf het wel gaat redden.

Ik weet hoe het voelt als alles lijkt tegen te zitten. Het helpt enorm als je ondersteuning en begeleiding krijgt. Dat je de angst van het ondernemen omzet in het in jezelf gaan geloven.

Stel je voor dat je:
- De woorden weet waardoor je overtuigend communiceert met klanten. Aan de telefoon en face tot face.
- Precies weet welke diensten verkopen en wat de overtuigende argumenten voor klanten zijn om met je in zee te gaan.
- Geen slapeloze nachten hebt en weet wat de klanten waarderen in je diensten.
- Tijd hebt voor je geliefden. Voor hobby's. Voor sporten.

Bij de individuele VIP Verkooptraining ga je 1 dag bouwen aan een persoonlijk fundament van je bedrijf. Je gaat met hernieuwde energie, lef en flair met potentiele klanten praten. Dat is een ontspannen perspectief voor jezelf, klanten en geliefden.


Kies dan voor de individuele VIP Verkooptraining
Met vaart. Met humor leer je belangrijke items achter de schermen van verkoop.
Door Richard de Vries. Hij heeft 1000- telefoongesprekken met klanten op zijn naam staan.
En de nodige verkoopgesprekken. In goede tijden en in slechte tijden. Hij leert je de essentiële vaardigheden en juiste mindset. Je gaat slim te werk en gaat kansen creëren. Belangrijk voor het op gang brengen en binnenhalen van opdrachten.
 

JE GAAT LEREN TIJDENS DE INDIVIDUELE VIP VERKOOPTRAINING:
 • Telefonisch intakegesprek: doelgericht resultaten bereiken

  Het programma verder helemaal afgestemd op de resultaten die jij wilt behalen. Dit kan omdat dit een volledige individuele persoonlijke training is. Ik sta met al mijn ruim 29 jaar ervaring tot je beschikking.

 • Leer technieken topverkopers: mensen willen van je kopen

  Top Verkopers zoals Victor Antonio zijn succesvol omdat ze zich trainen in technieken die daarbij helpen. Om te beginnen presenteren ze zich als adviseur en niet als de ‘verkoper’. Ik leg je uit waarom de meeste mensen een hekel hebben aan verkopers maar het fantastisch vinden om te kopen. Ik leer je hoe jij dat ook gaat doen.

 • Door juiste mindset wordt koud bellen een aangename uitdaging

  Naar een onbekende bellen zonder vooraankondiging, geeft menig verkoper koude rillingen. Deze ‘koude’ vorm van acquisitie is zeker uitdagend. Maar met de juiste instelling en technieken wordt het een mooi spel. Ik ga je leren hoe je dit spel met plezier kunt spelen en tegelijkertijd goede resultaten kunt behalen!

 • LIVE telefoongesprekken met klanten en directe coaching vergroten je commerciële slagkracht

  De beste manier om te trainen is LIVE. Je gaat een aantal potentiële klanten LIVE bellen. Deze gesprekken nemen we op en bespreken we daarna. Dit is de manier om goede resultaten te halen.

WAARSCHUWING: Deze training is geschikt als je tegen een stootje kan. Trainer Richard de Vries is duidelijk, confronterend en gericht op je succes. Er wordt veel gelachen en de conditie van je lachspieren groeit.

Je toekomstbestendige investering is 1678,- (excl. btw)

Samengevat krijg je dit:
– Telefonisch intakegesprek (wat wil je bereiken)
– VIP Programma (1-op-1 training) van 1 dag
– Goede voorbereidingstechnieken
– LIVE verkoopgesprekken met coaching
– 2 Coachingsvoortgangsgesprekken

Ik ben volledig overtuigd dat de individuele VIP-training je gaat helpen resultaten te behalen. Daarom ontvang je als extra Bonus een 30 dagen “Niet-goed-geld-terug”-garantie. Zo zeker ben ik van mijn zaak! 30 Dagen “Niet-goed-geld-terug”-Garantie. Je loopt dus geen enkel risico!
 

Dit zeggen deelnemers
Ik heb met heel veel plezier de verkoop training van Richard de Vries gevolgd. Waardoor ik veel geduldiger en zelfverzekerder acquisitie pleeg. Met als resultaat meerdere afspraken bij de klant aan tafel dan voorheen!

Onlangs heb ik een training verkooptechnieken gevolgd bij Richard. Ik kan hem van harte aanbevelen, wanneer u meer profijt wilt halen uit acquisitie

Richard heeft er voor gezorgd dat de training in een open, informele sfeer heeft kunnen plaatsvinden. Door te luisteren en zich te richten op praktijkvoorbeelden was dit een zeer interactieve training
 

Ja! Reserveer plaats individuele VIP Verkooptraining!