Individuele VIP Verkoop Training. Ga met lef en flair praten met potentiële klanten. Bereik doorlopend goede resultaten

Waarom een individuele VIP Verkoop training?
Je weet dat het anders moet maar onderneemt te weinig actie. Je blijft hangen bij activiteiten waarbij je niet tot nauwelijks in contact komt met potentiële klanten. Je hebt een duw in de goede richting nodig. Een kritische blik in de spiegel. En vooral actie. Actie geeft altijd reactie.

De individuele VIP Verkooptraining is echt geschikt als je kritisch durf te zijn op jezelf. Je houdt van actie. En van een no nonsense aanpak waarbij je af en toe je neus stoot. Meer opstaat dan valt.

Kies dan voor de individuele VIP Verkooptraining
Met vaart. Met humor leer je belangrijke items achter de schermen van verkoop.
Door Richard de Vries. Hij heeft 1000- telefoongesprekken met klanten op zijn naam staan.
En de nodige verkoopgesprekken. In goede tijden en in slechte tijden.

Hij leert je de essentiële vaardigheden en juiste mindset. Je gaat slim te werk en gaat kansen creëren. Belangrijk voor het op gang brengen en binnenhalen van opdrachten.

Speciaal voor zakelijke dienstverleners zoals trainers, coaches, financiële dienstverleners en ZZP’ers

Individuele VIP Verkooptraining

 • Telefonisch intakegesprek: doelgericht resultaten bereiken

  Het programma verder helemaal afgestemd op de resultaten die jij wilt behalen. Dit kan omdat dit een volledige individuele persoonlijke training is. Ik sta met al mijn ruim 29 jaar ervaring tot je beschikking.

 • Leer technieken topverkopers: mensen willen van je kopen

  Top Verkopers zoals Victor Antonio zijn succesvol omdat ze zich trainen in technieken die daarbij helpen. Om te beginnen presenteren ze zich als adviseur en niet als de ‘verkoper’. Ik leg je uit waarom de meeste mensen een hekel hebben aan verkopers maar het fantastisch vinden om te kopen. Ik leer je hoe jij dat ook gaat doen.

 • Door juiste mindset wordt koud bellen een aangename uitdaging

  Naar een onbekende bellen zonder vooraankondiging, geeft menig verkoper koude rillingen. Deze ‘koude’ vorm van acquisitie is zeker uitdagend. Maar met de juiste instelling en technieken wordt het een mooi spel. Ik ga je leren hoe je dit spel met plezier kunt spelen en tegelijkertijd goede resultaten kunt behalen!


 • LIVE telefoongesprekken met klanten en directe coaching vergroten je commerciële slagkracht

  De beste manier om te trainen is LIVE. Je gaat een aantal potentiële klanten LIVE bellen. Deze gesprekken nemen we op en bespreken we daarna. Dit is de manier om goede resultaten te halen.

  Als je  dit interessant vindt, nodig ik je uit voor een vrijblijvend telefonisch strategiegesprek.

  Spreek ik je binnenkort?

  Richard de Vries

  Direct contact. Bel Richard de Vries. Tel 06 212 37 342

  Samengevat krijg je dit

  – Telefonisch intakegesprek (wat wil je bereiken)

  – VIP Programma (1-op-1 training) van 1 dag

  – Goede voorbereidingstechnieken

  – LIVE verkoopgesprekken met coaching

  – 2 Coachingsvoortgangsgesprekken

  Investering €727 (exclusief 21% BTW)

  Ik ben volledig overtuigd dat de individuele VIP-training je gaat helpen resultaten te behalen. Daarom ontvang je als extra Bonus een 30 dagen “Niet-goed-geld-terug”-garantie. Zo zeker ben ik van mijn zaak!

  30 Dagen “Niet-goed-geld-terug”-Garantie. Je loopt dus geen enkel risico!

  Dit zeggen deelnemers
  Ik heb met heel veel plezier de verkoop training van Richard de Vries gevolgd. Waardoor ik veel geduldiger en zelfverzekerder acquisitie pleeg. Met als resultaat meerdere afspraken bij de klant aan tafel dan voorheen!

  Onlangs heb ik een training verkooptechnieken gevolgd bij Richard. Ik kan hem van harte aanbevelen, wanneer u meer profijt wilt halen uit acquisitie

  Richard heeft er voor gezorgd dat de training in een open, informele sfeer heeft kunnen plaatsvinden. Door te luisteren en zich te richten op praktijkvoorbeelden was dit een zeer interactieve training