Individuele training Leer hoe je telefonisch klanten binnenhaalt – zonder op te zien tegen het gesprek

Ga met een glimlach op je mond en zelfvertrouwen bellen naar klanten. Door een uitgekiende aanpak sta je te trappelen klanten enthousiast te maken over je diensten en producten. Je gaat kansen benutten. Je maakt zinvolle afspraken met potentiële klanten. Je omzet groeit.

Een individuele training waarbij Richard de Vries je gaat helpen. Hij heeft 1000-den telefoongesprekken met klanten van diverse organisaties en bedrijven op zijn naam staan.

Lees hier hoe deelnemers de training hebben ervaren. En wat het ze heeft opgeleverd.

#1.
“Door het verlies van een grote klus móest ik snel actie ondernemen om weer nieuwe opdrachten te krijgen… en om ondernemers te laten weten wie ik ben en wat ik doe bleef er maar één ding over: (lauw) bellen. 

Richard heeft me geholpen met de mailing zodat het geheel van mail en belactie op elkaar kon sluiten. Uiteindelijk heeft het in ieder geval geresulteerd in een hele mooie grote opdracht”

#2
“Ik weet dat het werk op straat ligt. En toch …. . Ik onderneem geen actie want ik zie op te gaan bellen naar klanten. Ik heb geleerd om in echt in actie te komen”

#3
“De training met Richard had twee doelen: mezelf overwinnen en succes hebben met bellen. Aan de hand van wat hij zag en hoorde heeft hij mij vervolgens geholpen om een belscript te maken, mijn leidraad voor telefonische acties.

Hij houdt goed in de gaten wat voor mens je bent, geeft geen standaard tips, maar tips die bij jou passen en zorgen voor het gewenste resultaat”

Na de training bezit je:

Een bel script:
– zodat je zonder schroom gewoon de telefoon pakt
– zodat je altijd weet waar je in het gesprek bent
– zodat je niet gaat hakkelen als de andere kant iets onverwachts zegt

Sterke commerciële vaardigheden:
– zodat je weet hoe je het gesprek opbouwt naar de uiteindelijk verkoop
en je klant gewoon ‘JA’ tegen je zegt
– zodat je kansen benut die je altijd liet liggen.

Je ontdekt hoe je door een bel script en het toepassen van sterke commerciële vaardigheden beter en meer gaat verkopen.
Je bent zelfverzekerd en kan elke gesprek aan. Je bent overtuigend en hebt nuttige gesprekken met potentiële klanten.

Investering is 382,- (ex btw).
Bij enkele gesprekken heb je je investering dubbel en dwars terug.

Als je  dit interessant vindt, nodig ik je uit voor een vrijblijvend telefonisch strategiegesprek.

Klik hier. Boek een afspraak voor telefonisch strategiegesprek

Spreek ik je binnenkort?

Richard de Vries

Direct contact. Bel Richard de Vries. Tel 06 212 37 342 


Garantie

30 Dagen 100% ‘Niet-goed-geld-terug’-GARANTIE

Ik heb inmiddels al zoveel mensen getraind dat ik met vertrouwen een 100% “Niet-goed-geld-terug”-Garantie kan geven op deze training. Als je om wat voor reden niet tevreden bent met de resultaten krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten.