Individuele VIP Verkoop Training

  0 366

  Je weet dat het anders moet maar onderneemt te weinig actie. Je blijft hangen bij activiteiten waarbij je niet tot nauwelijks in contact komt met potentiële klanten. Je hebt een duw in de goede richting nodig. Een kritische blik in de spiegel. En vooral actie. Actie geeft altijd reactie.

  De individuele VIP Verkooptraining is echt geschikt als je kritisch durf te zijn op jezelf. Je houdt van actie. En van een no nonsense aanpak waarbij je af en toe je neus stoot. Meer opstaat dan valt.

  Kies dan voor de individuele VIP Verkooptraining.
  Met vaart. Met humor leer je belangrijke items achter de schermen van verkoop.
  Door Richard de Vries. Hij heeft 1000- telefoongesprekken met klanten op zijn naam staan.
  En de nodige verkoopgesprekken. In goede tijden en in slechte tijden.

  Hij leert je de essentiële vaardigheden en juiste mindset. Je gaat slim te werk en gaat kansen creëren. Belangrijk voor het op gang brengen en binnenhalen van opdrachten.

  Speciaal voor zakelijke dienstverleners zoals trainers, coaches, financiële dienstverleners en ZZP’ers.

  Geef je hier op voor de individuele VIP Verkooptraining – Ga met lef en flair praten met potentiële klanten. Bereik doorlopend goede resultaten.

  Boek HIER je speciale VIP Verkoop Training

  Samengevat krijg je dit

  – Telefonisch intakegesprek (wat wil je bereiken)

  – VIP Programma (1-op-1 training) van 1 dag

  – Goede voorbereidingstechnieken

  – LIVE verkoopgesprekken met coaching

  – 2 Coachingsvoortgangsgesprekken

  Dit zeggen deelnemers
  Ik heb met heel veel plezier de verkoop training van Richard de Vries gevolgd. Waardoor ik veel geduldiger en zelfverzekerder acquisitie pleeg. Met als resultaat meerdere afspraken bij de klant aan tafel dan voorheen!

  Onlangs heb ik een training verkooptechnieken gevolgd bij Richard. Ik kan hem van harte aanbevelen, wanneer u meer profijt wilt halen uit acquisitie

  Richard heeft er voor gezorgd dat de training in een open, informele sfeer heeft kunnen plaatsvinden. Door te luisteren en zich te richten op praktijkvoorbeelden was dit een zeer interactieve training

   
  Van verlegen MAVO en HAVO scholier uit Sneek naar de HBO en Universiteit in Groningen. Nu ruim 29 jaar ondernemer. Veel gevallen. Meer opgestaan. In veel keukens van diverse organisaties gekeken. Overheden. Welzijn. Commerciële bedrijven. Van MKB tot grote bedrijven. Richard's inzet? Nuchter. Doortastend. Mouwen opstropen. Leren door doen. Waar hard werken en humor hand in hand gaan. Bij bedrijfstrainingen. Workshops. Presentaties en Individuele begeleiding. Meer weten? Bel voor direct contact 050 314 34 70.

  Geen berichten

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.