404 - Pagina niet gevonden
Sorry, deze pagina is niet gevonden
U kunt gaan naar de Homepagina

Onze laatste berichten

  0 34

  Meer weten? Bel Richard de Vries. Telefoon 06 212 37 342

  2 elementen zorgen altijd dat je contact krijgt met klanten bij telefoongesprekken. Super simpel en vaak vergeten waardoor telefoongesprekken binnen 20 seconden eindigen.

  Het gevolg? Het bellen met klanten heeft een slecht imago. Het is  verspilling van tijd, kost bakken met energie en levert geen geld op. Dat klopt als je de 2 elementen in de kast laat. Welke 2 elementen het zijn…

   0 27
   … die de handen uit de mouwen steekt en een echt vak wil leren? Ga het vak leren als dakbedekker bij Integer Dak Advies in Noord Nederland. De betaalde opleiding vindt plaats onder leiding van de ervaren vakman c.q. ondernemer Tjeerd Fokkema.

   Ben jij graag buiten. Weer of geen weer. Grijp dan nu je kans.

   Bovendien is er perspectief op een betaalde baan of op termijn een eventuele bedrijfsovername.

   Kijk hier verder en maak kennis met Tjeerd Fokkema van Integer Dak Advies

   Interesse?
   Stuur een bericht naar Richard de Vries
   We maken graag kennis met je tijdens een vrijblijvend gesprek.
   Bel Richard de Vries. Telefoon 06 212 37 342
   Spreken we je binnenkort?

    0 101

    Vragen? Bel Richard de Vries. Telefoon 06 212 37 342

    Aanleiding deel te nemen aan online training Opdrachten uit telefoongesprekken

    Ik sta voor de lastige uitdaging afspraken met potentiele klanten te maken door telefoongesprekken. We ondervinden als regionaal bedrijf stevige concurrentie van 3 landelijk bekende bedrijven waarbij de potentiele klanten al jarenlang hun zakelijke diensten gebruiken. Als ik bel ben ik snel uit het veld geslagen als een klant nee zegt. Dat wil ik anders. Kan je mij daar bij helpen?
    Dat was voor de deelnemer, na het telefonisch intakegesprek, de aanleiding de online training Opdracten uit telefoongesprekken – Van contact naar contract volgen. Een online training in combinatie met telefoongesprekken op afstand voor coaching en  training.

     0 387
     Stel je vraag aan Richard de Vries. Bel 050 314 34 70Sta jij voor de uitdaging zakelijke diensten te verkopen? Wordt je badend van het zweet wakker met het idee dat je moet leuren met je diensten? Je bent er 100% van overtuigd dat je de klanten echt verder kan helpen. Je know how en ervaring is uitstekend maar ja hoe zeg je dat in korte tijd bij een telefonisch verkoopgesprek.

     Goed nieuws. Gebruik de  4 A A A A‘s als ezelsbruggetje als je voor de uitdaging staat je zakelijke diensten aan de man en de vrouw te brengen.
     Je voorkomt:
     – Zinloze gesprekken waar geen einde aan komt.
     – Gesprekken waar je 0 euro uit haalt.
     De 4 A’s staan voor de 4 fasen in een verkoopgesprek. Attentie-, Analyse-, Aanbod- en Actiefase.
     Ontdek nu hoe je door deze 4 A’s bij verkoopgesprekken je commerciele slagkracht gigantische groeit. En je in korte tijd meer euro’s binnenhaalt.

      0 3354

       

      Vraag advies aan Richard de Vries. Telefoon 050 314 34 70
      Ontdek, net zoals de 3338 lezers die zijn je voorgegaan, de 5 tips op weg naar perfecte telefonische verkoopgesprekken.
      Verzilver je kansen. Vergroot je zelfvertrouwen en sta je klanten professioneel te woord. Bereik in korte tijd veel afspraken met klanten.
      De tips zijn van Richard de Vries. Hij heeft 1000-den telefoongesprekken met klanten van diverse organisaties en bedrijven op zijn naam staan.
      En wil je echt grote stappen vooruit maken? Na de 5 tips staat een uitnodiging deel te nemen aan de 3e editie van de gewaardeerde Workshop Opdrachten uit telefoongesprekken – Van contact naar contract
      1
      Hallo,
      Waarmee kan ik je wellicht helpen?
      Powered by