arrow

eBook Professionele Elevator Pitch

privacy We hebben privacy hoog in het vaandel. Spammen is uit den boze

arrow

Waardering deelnemers

 “Het gaat echt over: a. Wie ben je. B. Wat doe je. C. Waar ligt je kracht”

– “Je komt tot de kern van wat jouw verhaal is! Het gaat echt over wie jij als mens bent en wat je doet en waar je kracht ligt. Deze drie elementen komen allemaal terug in de elevator pitch. Het is geen verzonnen verhaal maar jouw eigen oprechte verhaal!”

- "In juni 2016 downloadde ik, via de website van Richard, het e-book, “in 4 stappen een professionele en oprechte pitch”. Ik zocht een trainer/coach die mij kon bijstaan in het versterken van mijn persoonlijke presentatie, om zo een nieuwe carrièrestap te maken. Iemand die iets verder van me afstond om te kijken naar mijn leven, mijn wensen en ambities"

arrow

eBook Professionele Elevator Pitch

privacy We hebben privacy hoog in het vaandel. Spammen is uit den boze

arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow