404 - Pagina niet gevonden
Sorry, deze pagina is niet gevonden
U kunt gaan naar de Homepagina

Onze laatste berichten

  0 8
  “Zeg eens A A A A” is een handig ezelsbruggetje als je voor de uitdaging staat uit verkoopgesprekken resultaten te gaan halen. De 4 A’s staan voor de 4 fasen in een verkoopgesprek. Attentie-, Analyse-, Aanbod- en Actiefase. Lees in dit blog hoe je de regie blijft houden door deze 4 A’s bij verkoopgesprekken.

  Download PDF

   0 24
   Een onderschat fenomeen als het op verkopen aankomt, is luisteren! Waarom? Een klant voelt feilloos aan of hij in ‘the spotlight’ staat of niet. Doen alsof je geïnteresseerd bent, heeft fatale gevolgen. Lees hier hoe dat komt en wat je er aan kunt doen.

   Download PDF

    0 1774
    – 14 reacties met “interessant” van lezers van Linkedin groepen.
    – “Prima initiatief om deze basis competenties voor salesprofessionals weer in de spotlights te zetten!”
    7 gouden adviezen als ezelsbruggetje om betere resultaten te halen uit je verkoopgesprek.

    Download PDF

     0 1662
     –  22 reacties met ‘interessant’ van lezers Linkedin groepen
     – “Nuttige lijst voor iedereen die aan telefonische verkoop doet”
     – “Dank je voor deze goede tips!”
     – “Net het duwtje wat ik nodig had om mijn koudwatervrees te overwinnen”
     Deze lijst van 10 tips geven je een stevige leidraad bij telefonische verkoopgesprekken. De 10 tips zijn gebaseerd op reacties van deelnemers en mijn ervaring als trainer aan commerciële telefoontrainingen en ruim 29 jaar ervaring met verkoopgesprekken . Hier volgen de 10 tips voor perfecte telefonische verkoopgesprekken.

     Download PDF

      2 29
       De telefoon gaat en het gesprek begint. Tot zover niets aan de hand. Maar dan begint het gedonder. 7 missers uit klanten contact bij telefoongesprekken. Gebaseerd op eigen fouten en het analyseren van honderden telefoongesprekken van uiteenlopende bedrijven. Bij overheden, profit en non-profit bedrijven.
      Lees in dit blog de 7 missers.

      Download PDF

       0 26
       Op basis van duizenden gesprekken heb ik de nodige ervaring opgedaan om meer grip op telefonische verkoopgesprekken te krijgen. Conclusie. Het draait om de juiste mindset, doorzettingsvermogen en immuun zijn voor ‘lastig’ gedrag.
       Een voorbeeld? Als je niet weet of je een man of een vrouw aan de lijn krijgt, start je het gesprek met “spreek ik met mevrouw of meneer?” De potentiële klant had nog niets gezegd maar was ‘not amused’. “Als u niet weet dat ik een vrouw ben beëindig ik nu meteen het gesprek”. Tuut. Tuut. Tuut.
       Om beslagen ten ijs te komen staan in dit blog 7 tips.  Het geeft houvast bij gesprekken met klanten van alle rangen en standen. Soms met een zonnig humeur soms met een enorm chagrijn.

       Download PDF