Leer in team workshop Commerciële Ambassadeur de zakelijke gespreksvaardigheden die je tot nu toe miste

vanaf 3 t/m 8 deelnemers. Commercieel bedrijf of non-profit organisatie

Leer deuren openen naar interessante bedrijven en contactpersonen. Van contacten naar contracten

Dit is wat je gaat leren tijdens de
team workshop Commerciële Ambassadeur

 • Leer de technieken van Top Verkopers

  Commerciële ambassadeurs zijn succesvol omdat ze zich trainen in technieken die daarbij helpen. Om te beginnen presenteren ze zich als Adviseur en niet als de ‘verkoper’. Ik leg je uit waarom de meeste mensen een hekel hebben aan verkopers maar het fantastisch vinden om te kopen. Ik leer je hoe jij dat ook kunt doen.

 • Koud bellen, brrrrrrrr...

  Naar een onbekende bellen zonder vooraankondiging, geeft menig verkoper koude rillingen. Deze ‘koude’ vorm van acquisitie is zeker uitdagend. Maar met de juiste instelling en technieken wordt het een mooi spel. Ik ga je leren hoe je dit spel met plezier kunt spelen en tegelijkertijd goede resultaten kunt behalen!

 • Een goede voorbereiding is het halve werk

  Ik leer je slimme zoektechnieken die ervoor zorgen dat je uitstekend voorbereid het gesprek in gaat. Internet geeft je zoveel mogelijkheden om de achtergrond van je prospect te achterhalen. Op die manier maak je gemakkelijker ‘rapport’ met je gesprekspartner en weet je de juiste vragen te stellen.

  • Een persoonlijk werkboek

   Ieder mens is verschillend en vraagt daarom ook om een persoonlijke benadering. De aandachtspunten die ik je meegeef in het werkboek, zijn jou persoonlijke leerpunten die de komende tijd extra aandacht nodig hebben. Op die manier kunnen we tijdens het telefonisch voortgang gesprek de progressie nauwkeurig bijhouden en blijf je op koers.

  Samengevat krijg je dit

  • Actief Workshop Programma 1 dagdeel à 3,5 uur
  • Persoonlijk werkboek
  • Goede voorbereidingstechnieken
  • Ik ben volledig overtuigd dat deze workshop Commerciële Ambassadeur je gaat helpen resultaten te behalen. Daarom ontvang je als extra Bonus een 30 dagen "Niet-goed-geld-terug"-garantie. Zo zeker ben ik van mijn zaak!
  • Speciaal voor teams van commerciële bedrijven en non-profit organisaties
  • In de stad Groningen of omgeving. Of bij het bedrijf
  • Vanaf 3 t/m 8 deelnemers
  € 787,-

  Exclusief 21% BTW

  Ja, wij geven ons op voor de team workshop Commerciële Ambassadeurs

  Van contacten naar contracten!

  privacy Privacy hebben wij hoog in ons vaandel staan. Spammen is uit den boze

  box30 Dagen "Niet-goed-geld-terug"-Garantie. Je loopt dus geen enkel risico!

  Dit zeggen deelnemers

  • “Onlangs heb ik een training verkooptechnieken gevolgd bij Richard. Ik kan hem van harte aanbevelen, wanneer u meer profijt wilt halen uit acquisitie”
  • “Richard heeft er voor gezorgd dat de training in een open, informele sfeer heeft kunnen plaatsvinden. Door te luisteren en zich te richten op praktijkvoorbeelden was dit een zeer interactieve training”

  30 Dagen 100% 'Niet-goed-geld-terug'-GARANTIE

  Ik heb inmiddels al zoveel mensen getraind dat ik met vertrouwen een 100% “Niet-goed-geld-terug”-Garantie kan geven op deze training. Als je om wat voor reden niet tevreden bent met de resultaten krijg je gewoon je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten.